Prinssi Louis varasti show’n Buckinghamin palatsin parvekkeella – huuliltalukija paljastaa, mitä pikkuprinssi jutteli kuningattarelle

Valtakautensa 70-vuotisjuhlaa viettävä Elisabet pääsi vilkuttamaan kansalle – paikalla oleva asiantuntija kertoo, kuinka huolissaan britit ovat iäkkäästä kuningattarestaan 6:52
Asiantuntija kertoo kuinka huolissaan britit ovat iäkkäästä kuningattarestaan

Huulilta lukija paljastaa mitä prinssi Louis jutteli kuningatar Elisabetille.

Kuninkaallinen perhe kokoontui Buckinghamin palatsin parvekkeelle tervehtimään kansaa Trooping the Colours -paraatissa kuningatar Elisabetin syntymäpäivän kunniaksi. Paraati oli osa kuningattaren niin kutsuttua platinajuhlaa, jota vietetään kuningattaren 70-vuotisen valtakauden kunniaksi.

Kuninkaallisen perheen seuratessa hävittäjien ylilentoa huomion varasti prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus, nelivuotias prinssi Louis.

Tilaisuuden seuraajat saivat todistaa hauskoja hetkiä kuningattaren ja pikkuprinssin välillä. Huuliltalukija Jeremy Freeman on paljastanut Mirror-lehdelle prinssin ja kuningattaren välisen lyhyen keskustelun.

Hänen mukaansa pikkuprinssi halusi innokkaasti tietää, ovatko paraatissa mukana Red Arrow -hävittäjät.

Prinssi oli kysynyt asiaa ja kuningatar oli vastannut lyhyesti, että "toivottavasti".

Kun kyseiset koneet saapuivat, niin kuningatar oli vinkannut pikkuprinssille "Siinä ne nyt ovat".

Freeman oli huomioinut myös muiden kuninkaallisten reaktiot. Hänen mukaansa kuningatar olisi tunnelmoinut ylilentoa sanomalla "ooh hauskaa", herttuatar Catherine puolestaan "upeaa" ja prinsessa Charlotte ihastellut koneita sanomalla lyhyesti "wow".

Myös kehonkielen asiantuntija Judi James on antanut oman analyysinsä. Hänen mukaansa prinssi Louisin spontaani ja suloinen käytös oli selvästi tarttunut 96-vuotiaaseen kuningattareen, joka hymyili koko lentonäytöksen ajan.

Jamesin mukaan kuningattaren ja prinssi Louisin välillä on voimakas side.


Lue myös:

    Uusimmat