Presidentti Tarja Halonen kertoo Venäjän pääministeriltä lahjaksi saamansa kissan kuulumiset: "Ei Meggiä pysty paljon vahtimaan"

Pietarissa öykkäröineet kisaturistit menivät myös Tarja Halosen tunteisiin – presidentti ei ole nähnyt tyttärentytärtä 2 vuoteen koronan takia 2:45
Mitä presidentti Tarja Halonen ajattelee Pietarin-kisaturistien toiminnasta ja valvoiko hän jalkapallon EM-kisaotteluiden parissa? Katso vastaukset videolta.

Presidentti Tarja Halonen kertoi SuomiAreenassa kesäkuulumisistaan.

SuomiAreenassa mukana jalkapalloaiheisessa keskustelutilaisuudessa ollut presidentti Tarja Halonen kertoi tapahtuman yhteydessä kuulumisiaan. Pian lomalle jäävä Halonen paljasti, mitä aikoo puuhata vapaansa aikana.

– Kyllä se liittyy pääsääntöisesti puutarhanhoitoon. Kaikki kypsyy tänä vuonna nopeasti yhdessä rytäkässä.

– Luvassa on uintia mahdollisimman paljon. Marjaniemessä viimeisimmän tiedon mukaan vesi on ollut 29 asteista.

Halonen aikoo suunnatta lomallaan muun muassa Karjalohjan suunnalle. Hän kertoo MTV Uutisille myös, ettei ole nähnyt Englannissa asuvaansa lastenlastaan kahteen vuoteen.

– Toiveena olisi, että Englannin sukulaiset pääsisivät käymään Suomessa.

Kissan kuulumiset

Halonen sai Neva Masquerade -rotuisen kissan vuonna 2013 lahjaksi Venäjän pääministeri Dimitri Medvedeviltä. Sen luovutti hänelle Venäjän Suomen-suurlähettiläs Aleksandr Rumjantsev. Nyt Halonen kommentoi kissansa kesäkuulumisista helteiden aikaan.

– Meggi pysyy ulkona. Meillä on aidattu alue, jossa pensaiden luona on varjoa. Hän roikkuu siellä puussa olevalla lavetilla kuten siperialaisen metsäkissan sopiikin. Ei Meggiä pysty paljon vahtimaan. Toivottavasti kissa juo tarpeeksi.

Lopuksi hän haluaa myös muistuttaa MTV Uutisten seuraajia helteestä!

– Ja pitäkää huolta siitä, että ette ole liikaa auringossa ja juotte tarpeeksi, Halonen muistuttaa.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat