Presidentti Niinistö on mukana SuomiAreenan tv-ohjelmistossa – ja nyt voit olla sinäkin! "Onneksi meillä on keskusteleva presidentti"

SuomiAreena järjestetään hybridinä Porissa, verkossa ja Helsingissä 2:15
Tätä kaikkea on SuomiAreena vuonna 2021! Videolla esittely Porin ja Helsingin hybriditapahtumasta

SuomiAreena on paitsi suuri keskustelutapahtuma, myös runsauden sarvi uutisille ja ajankohtaisjournalismille. Tänä kesänä SuomiAreenasta tehdään kuusi tuntia tv-ohjelmaa ja lisäksi tapahtuma näkyy digialustojen lisäksi vahvasti Uutisaamuissa sekä Seitsemän uutisissa ja Kymmenen uutisissa. 

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on lupautunut mukaan SuomiAreena-viikon ohjelmaan ja antaa haastattelun, joka esitetään MTV3-kanavalla perjantaina 16. heinäkuuta kello 20. Haastattelu tehdään presidentin kesäasunnolla Naantalin Kultarannassa.

– Yhteiskunnallinen keskustelu kuuluu kaikille, sekä poliitikoille, toimittajille että toimitusjohtajille, mutta myös presidentille kuin kansalaisillekin, sanoo SuomiAreenan tv-tuotantojen tuottaja Saara Rantanen.

– Siksi on aivan suurenmoista, että meillä on keskusteleva presidentti, jolle myös kansalaiset saavat esittää kysymyksensä. Näitä kysymyksiä toivon nyt saavamme, ja esitämme niistä kiinnostavimmat suoraan presidentille, kertoo Rantanen tulevasta ohjelmasta.

Tasavallan presidentin kyselytunnin toimittaa MTV Uutisten politiikan toimittaja Vesa Kallionpää.

Mitä sinä haluaisit tietää? Onko sinulla kysymys presidentille? Toimi näin:

Kysymyksiä presidentille voi lähettää ohjelman tuottajalle Saara Rantaselle aina torstaihin 8. heinäkuuta klo 16 saakka. Jos haluat osallistua ohjelman tekemiseen uudella tavalla, pyydämme sinua laittamaan kysymyksen videona. 

Kuvaa siis vapaamuotoisesti kännykällä napakka (mielellään maksimissaan 20 sekuntinen) video, jossa esität kysymyksesi presidentille. Kysymyksen muotoilussa kannattaa suosia tiivistä ilmaisua ja jättää esimerkiksi kysymyksen alustaminen pois. Esitä vain yksi kysymys yhdellä videolla. 

Lähetä video sähköpostilla osoitteeseen saara.rantanen@mtv.fi. Liitä mukaan yhteystietosi sekä kotipaikkakuntasi. 

Lähettämällä videon annat suostumuksen siihen, että videota voidaan käyttää osana TV-ohjelmaa. Tuotantotiimi valitsee kiinnostavimmat ja parhaat videokysymykset ja ilmoittaa kysyjälle hänen videonsa päätymisestä ohjelmaan. 

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat