Povipommi muistuttaa jo elävää Barbie-nukkea, katso

Katie Price eli glamourmalli Jordan muistuttaa elävästi Barbie-nukkeja isoissa kellertävissä kiharoissaan.

Glamourmalli nähtiin argentiinalaispoikaystävänsä Leandro Pennan kanssa Lontoon yöelämässä, ja tällä kertaa sokeeraamista rakastava kohujulkkis hämmästytti uudella barbiemaisella lookillaan. Raju rusketus, vaaleat korkkiruuvit ja lukuisat kauneusleikkaukset korostivat vaikutelmaa.

Elton Johnin Oscar-bileissä tavannut pariskunta on tuttu näky Lontoon yökerhoissa, joissa heidän suosikkejaan ovat Cuckoo Club ja The Ivy. Pariskunta oli liikkeellä Katien parhaiden ystävien, meikkitaiteilija Gary Cockerillin ja hänen julkkismiehensä Phil Turnerin kanssa.

Katiella on ollut huonoa tuuria blondikutriensa kanssa. The Sunin mukaan hän on haastamassa oikeuteen Hollywoodin huippusalonkia, joka velotti tähdeltä 11 000 puntaa eli rapeat 13 000 euroa hiustenpidennyksistä.

Katie matkasi joulukuussa 2010 tapaamaan huippukampaaja Lea Journoa Los Angelesiin, ja vietti tämän kampaamotuolissa 48 tuntia viiden päivän aikana.

Katie valitti hiustensa menneen käsittelyn vuoksi pilalle, ja hän väittää joutuneensa paikkailemaan amerikkalaiskampaajan työn jälkiä lähes 54 000 eurolla. Nähtäväksi jää, kuinka oikeusjutussa käy.

MTV3/Helmi

Lähde: The Sun

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja