Povipommi Katie Price käännytettiin yökerhon ovelta

Povipommi Katie Price käännytettiin lontoolaisen yökerhon ovelta. Samaan aikaan sisälle pääsi kuitenkin näyttelijätähti Clive Owen, Daily Mail raportoi.

Povipommi Katie Pricella on takanaan vaikeita aikoja. Hän on vastikään eronnut argentiinalaisesta rakkaastaan Leandro Pennasta, kun samaan aikaan tähden ex-miehillä menee hyvin. Ex-aviomies Peter André on kiilottanut julkisuuskuvaansa ja ex-poikaystävä Alex Reid odottaa lasta Chantelle Houghtonin kanssa.

Pricen mieltä ei siis varmasti ainakaan parantanut se, että hänet käännytettiin lontoolaisen trendiyökerhon ovelta viime viikonloppuna. Tiukkoihin leopardikuviollisiin housuihin ja turkiskaulukseen pukeutunut nainen joutui kääntymään joukkoineen Sohossa sijaitsevan yökerhon ovelta, kun ovimies ei päästänyt naista sisälle. Samaan aikaa klubille pääsi kuitenkin muun muassa näyttelijä Clive Owen.

Punastunut Price yritti pitää tunnelmaa ylhäällä vielä torjunnan jälkeen hymyilemällä paparazzeille. Kaikesta päätellen pois käännyttäminen kävi kuitenkin neidon egon päälle.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja