Posliini-ihoisen Nicole Kidmanin rohkea veto: Mikä tulinen viettelijätär!

Kuvankaunis näyttelijä Nicole Kidman oli rohkea valitessaan ylleen tulipunaisen mekon ja samaan sävyyn sointuvan huulipunan. Kalpeahkossa posliini-ihossa hohkava kylmään taipuva punaisensävy oli oikein näyttävä ja naisellinen valinta.

Posliini-ihoinen näyttelijätär Nicole Kidman, 45, hurmasi vastikään punaisella matolla yllään punainen iltaleninki ja sävy sävyyn sointuva huulipuna. Viettelijättären elkein poseerannut Kidman on selvästi osannut valita itselleen sointuvat värit, sillä kylmä punainen toimii parhaiten vaalealla iholla. Punainen näyttääkin olevan yksi vaalean kaunottaren lempiväreistä.

Monet saattavat kavahtaa yhdistää kosmetiikkaa ja vaatteita samaan sävyyn, mutta ei huolta: yksivärinen look on nyt erittäin trendikästä. Esimerkiksi vaatteiden värejä voi huoletta korostaa samansävyisillä luomiväreillä, kynsilakoilla – sekä tietenkin huulipunalla.

Ikävästä, mutta hyvin yleisestä ihosairaudesta ekseemasta kärsivä näyttelijätär on tunnettu vaaleasta posliini-ihostaan. Kidman varjeleekin kasvojaan ympäri vuoden auringolta käyttäen aurinkorasvaa ja ihonhoitotuotteita, joissa on UV-suoja.

– Juon myös paljon vettä! Kidman vinkkaa kanssasisarilleen.

Lue myös:


AVA

Lähteet: Marieclaire.com, Make Her Up

Kuvat: GettyImages, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja