Poskipuna palasina? Ei hätää, sen voi korjata

Huulipuna meni poikki ja poskipuna tippui lattialle. Älä heitä niitä pois, vaan korjaa ne helpoilla kikoilla.

Jos ja kun tiputat poskipunan, kivipuuterin tai luomivärin lattialle ja väri murenee palasiksi, älä suotta heitä sitä roskiin vaan korjaa tilanne.

Kaada apteekista saatavaa isopropyylialkoholia tai alkoholipitoista desinfiointiainetta rasiaan, jauheeksi ja palasiksi menneen meikin päälle. Puuterinen meikki sulaa massaksi ja voit levittää sen tasaiseksi omaan purkkiinsa esimerkiksi voiveitsellä.

Toinen keino on kaataa rikkimennyt meikki paksuun muovipussiin ja murskata se kokonaan jauheeksi. Kaada jauhe laakeaan purkkiin mistä voi annostella sitä siveltimeen helposti. Kiinteä meikki muuttuu näin puuteriseksi.

Kun huulipuna katkeaa, on korjausvaihtoehtoja tässäkin tapauksessa kaksi. Voit joko laittaa katki menneen palan takaisin hylsyynsä ja painella sen sinne tiukasti pumpulitikulla. Käytä punaa hylsystä siveltimellä.

Toinen vaihtoehto on laittaa katkennut huulipuna ja loput hylsyssä olevasta punasta tyhjään huulikiilto- tai huulirasvapurkkiin. Sulata huulipuna hiustenkuivaajalla purkkiinsa ja anna jähmettyä. Käytä siveltimellä. Meikkaajat suosivat siveltimiä, sillä huulipunan saa levitettyä niillä tarkemmin.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat