Pommitiimi ryntäsi saksalaiseen metsään käsikranaatin pelossa – operaatio päättyi noloon johtopäätökseen

Poliisi jätti autonsa vartioimatta – karvainen raggari hyökkäsi heti 1:39
Poliiseillekin sattuu ja tapahtuu kaikenlaista hupsua. Katso videolta, millaiseen huvittavaan ongelmaan poliisi törmäsi Georgiassa.

Saksalaisesta metsästä löytynyt "käsikranaatti" olikin hylätty seksilelu, uutisoi muiden muassa saksalainen Deutsche Welle.

Baijerin osavaltiossa elettiin maanantaina pelonsekaisia hetkiä, kun lenkkeilijä löysi metsästä läpinäkyvän pussin, jonka sisällä näytti olevan käsikranaatti.

Saksassa löydetään edelleen unohdettuja tai piilotettuja sotatarvikkeita toisen maailmansodan jäljiltä. Poliisin pommitiimi saapui paikalle nopeasti ja totesi tavarat kaikkien onneksi vaarattomiksi.

Lähempi tarkastelu tosin paljasti kiusallisen tosiasian epäillystä käsikranaatista: se olikin seksilelu.

Nettihaku vahvisti epäilykset

Tämän näköistä sisältöä pussista löytyi. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Kumisen käsikranaatin näköisen esineen kanssa pussissa oli muun muassa käyttämättömiä kondomeita ja liukuvoidetta, mikä auttoi poliisia ymmärtämään "aseen" todellisen tarkoituksen. 

– Nettihaku vahvisti epäilyksemme. On olemassa käsikranaattien näköisiä seksileluja, poliisi totesi.

Nopea nettihaku tosiaan paljastaa, että markkinoilla on esimerkiksi käsikranaatin muotoisia vibraattoreita sekä anaalitappeja. Sosiaalisessa mediassa on lisäksi epäilty, että kyseessä voisi olla penispumppu.

Pussin hajoamisasteen perusteella poliisit päättelivät, että esineet on heitetty pois suhteellisen kauan aikaa sitten. Voi vain arvailla, miten seksilelut ovat päätyneet lähellä Itävallan ja Tšekin rajaa sijaitsevaan metsään – mutta se on ainakin varmaa, ettei se liity sotaan vaan pikemminkin rakkauteen. 

Katso alla olevalta videolta, millaiselta nykyaikaiset seksilelut näyttävät.

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03

Lue myös:

    Uusimmat