Poliisin Nallekopla kaarsi pihaan hälytysvalot vilkkuen – päiväkotilapsia ilahdutti erityisesti yksi hahmo: "Se oli niin pörröisen näköinen"

4:27
Leijonaksi pukeutunut poliisi yllätti päiväkodin lapset – näin lapset reagoivat jouluiseen lauluesitykseen

Helsingin poliisisoittokunnan lastenyhtye Nallekopla ilahduttaa päiväkotien lapsia korona-ajasta huolimatta suloisella joulutervehdyksellään. 

MTV Uutiset Live oli tänä aamuna seuraamassa, miten Helsingin Hakaniemenrannassa sijaitsevan päiväkodin lapset ottivat suuren jouluyllätyksen vastaan. 

Päiväkoti Kaislan johtaja Heidi Kaasasen mukaan Nallekopla otettiin suurella ilolla vastaan, sillä päiväkodissa on ollut lasten iloksi koko joulukuun ajan osallistava joulukalenteri, jonka tiimellyksessä tehdään asioita yhdessä. 

Hälytysvaloshow'n jälkeen alkoi laulu- ja musiikkiesitys

Helsingin poliisisoittokunnan lastenyhtye Nallekopla saapui kahdella poliisiautolla päiväkodin pihamaalle näyttävästi hälytysvilkut vilkkuen. 

Kun autot oli saatu parkkiin, autoista tupsahti ulos useampi poliisi soittimineen ja tonttulakkeineen – poliisipuvuissa kuitenkin. 

Kesken erään lauluesityksen estradin valtasi Poliisileijona, joka sai lapset lumoihinsa.

Myös leijonapukuun sonnustautunut poliisi osallistui laulun säestämiin leikkeihin – niistä mainittakoon perinteinen Tiptap-laulu. 

Musiikki- ja lauluesityksen jälkeen esitystä ihaillut Emma kertoi hymysuin, että Poliisileijona oli esityksen ehdoton kohokohta – mutta miksi?

– No kun se oli niin pörröisen näköinen, Emma kiherteli kameralle. 

Katso yllä olevalta videolta, miltä esitys ja lasten ilo näytti! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja