Mainos

Poliisilla on ajatuksia siitä, missä Haagan epäilty puukottaja on – mutta onko hän vaarallinen sivullisille? "Tietenkin tällainenkin vaihtoehto on olemassa"

1:26
Poliisi julkaisi Haagan puukottajan kuvan.

Vuonna 1985 syntynyt Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen kateissa. 168 senttiä pitkää miestä epäillään Helsingin Pohjois-Haagassa sunnuntaina tapahtuneesta murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta pahoinpitelystä. 

Poliisin mukaan kuulustelut ja lisätietojen hankkiminen tapahtuneesta jatkuvat.

– Meillä ei ole sellaista varmaa tietoa, jota pystyy julkisuuteen kertomaan. Meillä on ajatuksia siitä, missä mies on. Hän on vaikuttanut pääkaupunkiseudulla aikanaan, Helsingin poliisilaitoksen rikosylikomisario Jari Koski kertoo.

Kosken mukaan on vaikea arvioida, onko epäilty vaarallinen ihmisille.

– Tietenkin tällainenkin vaihtoehto on olemassa. Ihminen, joka syyllistyy väkivaltarikokseen, niin silloin tietenkin valmius käyttää väkivaltaa on olemassa.

– Tällä hetkellä etsinnät jatkuvat, eli poliisin omin toimin pyritään tavoittamaan tätä rikoksesta epäiltyä. Kuva ja henkilöllisyys julkaistiin sen vuoksi, että etsinnässä tarvitaan ulkopuolisia vihjeitä, Koski sanoo.

Poliisi pyytää yleisöä ilmoittamaan tuoreista näköhavaiinoista hätänumeroon 112. Muista havainnoista tai tiedoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 417 935 tai sähköpostilla osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja