Häntä poliisi etsii Pohjois-Haagan puukotuksesta – epäillään murhan ja tapon yrityksistä sekä törkeistä pahoinpitelyistä

1:26
Poliisi julkaisi Haagan puukottajan kuvan.

Poliisi julkaisi kuvan Pohjois-Haagan Santavuorentiellä tapahtuneesta puukotuksesta epäillystä miehestä.

Vuonna 1985 syntynyt Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi on edelleen kateissa. 168 senttiä pitkää miestä epäillään murhan yrityksestä, tapon yrityksestä ja kolmesta pahoinpitelystä.

Puukotuksen kohteena olivat miehen ex-puoliso, tämän ystävä sekä ex-puolison ja epäillyn yhteiset lapset. He eivät ole hengenvaarassa.

– Poliisi on tähän mennessä tehnyt ja tekee edelleen laajoja etsintöjä epäillyn kiinni saamiseksi. Koska kyseessä on erittäin vakava rikosepäily, ja epäillyn tavoittaminen on välttämätöntä, voimme esitutkintalain perusteella poikkeuksellisesti julkaista rikoksesta epäillyn nimen ja kuvan, sanoo rikoskomisario Jari Koski Helsingin poliisilaitokselta.

Poliisi pyytää yleisöä ilmoittamaan tuoreista näköhavaiinoista hätänumeroon 112. Muista havainnoista tai tiedoista voi ilmoittaa poliisille numeroon 0295 417 935 tai sähköpostilla osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja