Mainos

Poliisi: Varkauden puukottaja on yksinäinen avohoitopotilas

Poliisi aikoo esittää Varkaudessa eilen nuoren tytön surmannutta miestä vangittavaksi huomenna kello 12 Pohjois-Savon käräjäoikeudessa Kuopiossa. Rikosnimike on murha.

Poliisin mukaan mies oli tekoaikaan avohoidossa. Poliisilla ei ole vielä tietoa hoidon sisällöstä. Myös miehen mahdollisesti saamaa lääkitystä, hänen tietokonettaan sekä kodista löytyneitä yhteiskunnallisia tekstejä tutkitaan.

Poliisin mukaan mies on sanonut olevansa hyvin yksinäinen ihminen, jolla ei ole ystäviä. Hän oli muuttanut Varkauteen vuonna 2008 ja ollut ainakin siitä lähtien avohoidossa. Mies asui omakotitalossa yksin.

17-vuotias tyttö kuoli eilen Varkaudessa, kun tiellä vastaan tullut mies alkoi yllättäen lyödä häntä puukolla. Poliisin mukaan nelikymppinen mies ja tyttö eivät tunteneet toisiaan entuudestaan.

Poliisi kertoo, että tyttöporukka valikoitui uhriksi kolmantena. Kaksi ensimmäistä vastaantulijaa, miehen ja naisen, mies päästi kulkemaan ohi, koska mies ei katsonut heitä sopiviksi uhreiksi.

Ennen tekoa mies oli liikkunut muun muassa Prismassa, mutta tällöin miehellä ei ollut puukkoa mukanaan.

Mies kertoi poliisille alustavassa puhuttelussa, että teollaan hän halusi päästä vankimielisairaalaan ja pois yhteiskunnasta.

Poliisin mukaan Varkauden puukottajalla ei ole rikollista taustaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.