Poliisi tutkii kahta murhan yritystä Porvoossa, epäilty vangittu – toinen uhreista yhä tehohoidossa

Poliisi epäilee, että kolmekymppinen mies yritti murhata kaksi ihmistä Porvoossa viikko sitten maanantaina. Toinen uhreista on yhä tehohoidossa.

31-vuotiaan miehen epäillään tehneen kahdelle uhrille vakavaa väkivaltaa viikko sitten maanantaina 12. syyskuuta. Poliisi on kertonut, että epäilty rikos tapahtui puoli kahdeksan aikaan illalla.

Molemmat uhreista saivat tilanteessa sairaalahoitoa vaativia vammoja.

Tapauksen tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Tero Tyynelän mukaan toinen on viimeisimmän tiedon mukaan edelleen tehohoidossa. Toisen uhrin tila on parempi.

Poliisi ei ole avannut epäillyn väkivallanteon taustoja millään tasolla. Tyynelän mukaan asiasta ei voida vielä tiedottaa enempää, sillä tutkinta on alkuvaiheessa. Hän ei kerro, mitä poliisi uskoo tarkalleen tapahtuneen.

31-vuotias mies passitettiin tutkintavankeuteen Itä-Uudenmaan käräjäoikeuden päätöksellä perjantaina 16. syyskuuta. Mies vangittiin todennäköisin syin kahdesta murhan yrityksestä epäiltynä, eli vangitsemisperuste oli kahdesta vaihtoehdosta kovempi.

Tyynelän mukaan 31-vuotiasta epäiltyä on ennätetty jo kuulustella, mutta kuulusteluja tarvitaan vielä lisää. Se selittää osin poliisin vaitonaista linjaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja