Poliisi MTV:lle: Vapautettu mies ei liity mitenkään lehdenjakajanaisen surmaan

7:05
Tältä näyttää Myyrmäessä postinjakajan surmapaikalla

Nuoren lehdenjakajanaisen surmasta Myyrmäessä epäilty henkilö on vapautettu. Henkirikoksen tutkinnanjohtaja Tero Tyynelä kertoo MTV Uutisille, että rikoksesta aiemmin epäilty henkilö tuskin liittyy tapaukseen. 

Nuori Helsingin Sanomia jakanut nainen joutui henkirikoksen uhriksi Myyrmäessä 17. marraskuuta. Poliisi kertoi tänään, että teosta epäilty henkilö on nyt vapautettu. 

Henkirikoksen tutkinnanjohtajan Tero Tyynelän mukaan mies oli vangittu todennäköisin syin epäiltynä, koska hänen vaatetuksensa ja ruumiinrakenteensa sopi tuntomerkkeihin. Tyynelän mukaan vangitsemiselle oli myös perusteita, joita hän ei voi vielä avata julkisuudessa.

Tyynelä kertoo MTV Uutisille, että epäilty on vapautettu siksi, että hän tuskin liittyy tapaukseen.

– Viikko on tehty tutkintaa ja vangitsemisen perusteet näyttävät haihtuneet ilmaan, Tyynelä kertoo.

– Varmalta näyttää, ettei nyt vapautettu mies liity tapaukseen.

Tyynelä ei voi vielä avata tarkemmin, mitkä seikat ohjasivat tutkinnan uusille urille, sillä rikoksen tekijä ei vielä ole tiedossa.

Poliisi kaipaa siis yhä havaintoja ja vihjeitä mustiin pukeutuneesta miehestä Myyrmäentie 6 D:n läheisyydestä. Poliisin mukaan epäilty rikos on tapahtunut noin kello 3.30–3.38 välillä.

Tapauksen toinen silminnäkijä, roskakatoksessa kello 3.35 ollut henkilö, on yhä tavoittamatta ja poliisi pyytää häntä olemaan yhteydessä tapahtumien selvittämiseksi.

Lehdenjakajanaisen surmaa tutkitaan murhana, sillä tekotapa oli poliisin mukaan poikkeuksellisen raaka.

Lue myös: 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja