Nuoren lehdenjakajanaisen surmasta epäilty on vapautettu

7:05
Tältä näyttää Myyrmäessä postinjakajan surmapaikalla – tämä tapauksesta tiedetään nyt

Nuoren lehdinjakajanaisen surmasta Myyrmäessä epäilty mies on vapautettu, tiedottaa poliisi. Poliisi kertoo tiedotteessa, ettei ole edellytyksiä jatkaa vangitsemista.

Nuori Helsingin Sanomia jakanut nainen joutui henkirikoksen uhriksi Myyrmäessä 17. marraskuuta. Teosta epäilty mies on nyt vapautettu tutkintavankiudesta, poliisi tiedottaa. 

– Poliisi on selvittänyt epäillyn osuutta tapahtumiin ja niiden kulkuun. Mies on vapautettu, sillä poliisilla ei ole edellytyksiä jatkaa vangitsemista. Selvitämme edelleen, mikä hänen osuutensa asiassa on, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tero Tyynelä Itä-Uudenmaan poliisista tiedotteessa.

Poliisi kaipaa edelleen havaintoja ja vihjeitä mustiin pukeutuneesta miehestä Myyrmäentie 6 D:n läheisyydestä.

Poliisin mukaan epäilty rikos on tapahtunut noin kello 3.30–3.38 välillä.

MTV Uutiset kertoi aiemmin, että tapauksella on kaksi silminnäkijää, joista toinen on tavoitettu. Roskakatoksessa 3.35 ollutta henkilöä puolestaan etsitään edelleen ja poliisi pyytää häntä olemaan yhteydessä tapahtumien selvittämiseksi.

Lehdenjakajanaisen surmaa tutkitaan murhana, sillä tekotapa oli poliisin mukaan poikkeuksellisen raaka. Nainen kuoli vammoihinsa sairaalassa.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja