Poliisi helsinkiläispuiston pysäköintiongelmista: "Täytyypä laittaa partio paikalle"

Uusi laki muuttaa pysäköinnin alkamisesta ilmoittamista 2:07
Uusi laki muutti pysäköinnin alkamisesta ilmoittamista. Katso videolta, mitä jokaisen autoilijan pitää tietää uuden tieliikennelain muutoksesta.

Helsingin Dallapénpuiston kesäkirpputoreihin liittyvät pysäköintiongelmat eivät ole nousseet poliisin tietoon aiemmin.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla Helsingin Dallapénpuiston työllistävän kaupungin pysäköinninvalvontaa kesäsunnuntaisin. Puistossa järjestetään kesän aikana kirpputoreja aina sään salliessa, mutta autoilijoilla on vaikeuksia noudattaa pysäköintisääntöjä.

Helsingin kunnallinen pysäköinninvalvoja Kaija Kossilakertoi MTV Uutisille eilen torstaina, että Dallapénpuiston kirpputoripäivien pysäköintirikkeissä on kaikki ainekset siihen, että jotain vakavampaa sattuu.

– Erityisesti, jos suojatiesäännöksiä rikotaan, niin ne on kyllä ihan suoraan liikenneturvallisuutta vaarantavia virheitä, hän totesi.

Poliisilla ei tietoa ongelmista

Helsingin poliisin liikennevalvontaa johtava ylikomisario Dennis Pasterstein toteaa MTV Uutisille, etteivät Dallapénpuiston kesäsunnuntaiset kirpputorit ole aiemmin nousseet poliisin tutkalle.

Ylikomisarion mukaan kaupungin pysäköinninvalvonta ei ole ollut heihin yhteydessä Dallapénpuiston ongelmiin liittyen.

Mitään estettä sille ei kuitenkaan ole, etteikö poliisikin voisi puistossa käväistä vaarallista väärinpysäköintiä ehkäisemässä.

– Täytyypä meiltäkin laittaa partio paikalle katsomaan, Pasterstein sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat