Pokémon GO Androidilla päivittyi – mukaan todellisemman tuntuinen AR+-tila

Pokémon GO on saanut Androidilla merkittävän päivityksen, joka tuo mukaan todellisemman tuntuisesti ympäristöönsä sulautuvat Pokémonit.

AR+:ksi nimetty päivitys vaatii uusien ominaisuuksien osalta laitteelta tuen Googlen lisätyn todellisuuden ARCore-alustalle. Google listaa sivuillaan laitteet, joissa on ARCore-tuki.

Päivityksen jälkeen Pokémonit ovat pelissä osa ympäröivää maailmaa aiempaa luonnollisemmalla tavalla. Esimerkiksi kävellessä lähemmäksi Pokémonien suhteellinen koko todella kasvaa ja ne huomaavat pelaajan liikkeet. Pokémonin lähelle asettuminen parantaa mahdollisuuksia napata se Poké-pallolla, mutta jos Pokémoneja lähestyy liian nopeasti ne voivat myös lähteä pakoon.

Pokémon Go Applen iPhoneissa on saanut vastaavan päivityksen jo aiemmin.

”Pokémonit lähtevät karkuun, jos ne huomaavat kouluttajan lähestyvän, joten ole varovainen. Voit hiipiä lähelle kerätäksesi Expert Handler -bonuksia, mutta mieti kahdesti ennen kuin juokset Charizardin viereen. Joudut toimimaan extra varovaisesti, ettet pelästytä sitä tiehensä. Huomiomittari ilmestyy Pokémonin viereen sitä lähestyttäessä, ja kun mittari täyttyy, Pokémon tulee karkaamaan. Jos näin käy voit yrittää etsiä Pokémonia lähistöltä löytyvästä korkeasta ruohosta, mikä voi saada sen ilmestymään uudelleen ja tarjota toisen mahdollisuuden kiinni saamiselle”, kerrottiin aiemmin AR+:n iPhone-julkaisun aikoihin.

Lue myös:

    Uusimmat