Mainos

Pojat ovat neroja, tytöt bilehileitä? Lastenvaateketjun nolo mainosmoka raivostutti

Twitter älähti mainoskuvista, joissa poikaa tituleerattiin "pikku tiedemieheksi". Tytön kuva ei saanut yhtä älyllistä tekstiä.

Gap-ketjun mainokset ovat herättäneet närää Iso-Britanniassa. Asiakkaat hermostuivat mainoksista, joita saivat sähköpostitse, kertoo Mashable.com.

Sähköpostissa pojille mainostettiin tiedemies Albert Einsteinin kuvalla varustettua paitaa. Pojan kuva oli otsikoitu tekstillä ”pikku tiedemies”; tytön kuva ei saanut yhtä älyllistä tekstiä, sillä tyttöä kuvattiin sanoilla ”seurapiiriperhonen”.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Pojan kuvassa kerrottiin "tästä alkaa tulevaisuutesi"; tytön vaatteet sen sijaan takasivat vain sen, että tyttö on "leikkikentän puheenaihe". 

Gapilla on Mashablen mukaan valikoimissaan myös nero-tekstillä varustettu paita, joka on tarkoitettu tytöille. Se ei kuitenkaan päässyt mainokseen asti.

Entistä nolomman tilanteesta tekee se, että Einsteinin nimi oli kirjoitettu paitaan ”Albert Einstien”. Twitter-kommentojien mukaan onkin hupaisaa, että paitaa mainostetaan pikkuneroille, kun ketju ei osaa edes kirjoittaa.

Miten sujuu lapsen kesä, jos rahaa ei ole?

16:48

Lähde: Mashable.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.