Mainos

Poikkeuksellinen ystävyys: Syövän vuoksi kätensä menettänyt tyttö adoptoi ramman kissan

Perhe adoptoi ramman kissan osoittaakseen kätensä menettäneelle pikkutytölle, että hän ei ole yksin vammansa kanssa. 

Siitä lähtien kun nyt 2-vuotias Scarlette-tyttö menetti kätensä, hänen vanhempansa ovat halunneet kotiinsa lemmikin, jolla olisi samanlainen fyysinen vamma kuin tytöllä.

Kun kalifornialainen pariskunta kuuli uutisissa tarinan kissasta, joka oli menettänyt jalkansa, he tiesivät heti, että kissasta tulisi heidän seuraava perheenjäsenensä. Tarina tytön ja kissan kohtaamisesta on poikkeuksellinen. 

Tyttö menetti kätensä jo alle vuoden aikäisenä 

Pikku-Scarletella oli jo syntyessään poikkeuksellisen suuri käsi, ja hän joutuikin nopeasti leikkaukseen. Useiden leikkausten ja testien jälkeen vanhemmat saivat tietää, että heidän tyttärensä kärsi aggressiivisesta syövästä.

Lääkärit suosittelivat käden amputoimista, sillä syöpä oli levinnyt koko käsivarteen, olkapäähän, solisluuhun ja niitä ympäröivään ihoon.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Leikkausta varten heidän tuli matkustaa yli kolmetuhatta kilometriä Minnesotaan, jossa vaativa leikkaus olisi mahdollista suorittaa. Leikkaus onnistui kuitenkin hyvin, ja uusimmat testit todistavat, että tytön syöpä on saatu kokonaan hallintaan.

Onnistuneiden hoitojen kunniaksi perhe päätti hankkia tyttärelleen lemmikin, mutta he eivät arvanneet tytön ja kissan ystävyydestä tulevan näin poikkeuksellinen.

Lemmikki löytyi televisiota katsellessa

Perhe oli harkinnut jo useamman kuukauden ajan lemmikin hankintaa kovia kokeneelle tyttärelleen. Ratkaiseva hetki lemmikin hankinnassa tapahtui yllättäen eräs tavallinen ilta televisiota katsellessa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Perhe näki uutisissa kissan, jolta oli amputoitu jalka. Samassa hetkessä perhe tiesi, että siinä oli heidän tuleva lemmikkinsä.

Perhe soitti nopeasti eläinsuojaan, jossa tätä kolme kuukautta vanhaa Doc-nimistä kissaa pidettiin. Sääntöjen mukaan eläintä ei olisi voitu luovuttaa sen vammojen vuoksi. Perheen tavattuaan eläintenhoitajat päättivät kuitenkin tehdä poikkeuksen, ja luovuttivat pienen kissan tälle kovia kokeneelle perheelle. 

Tyttö tiesi heti, että kissa oli juuri häntä varten

Kun Scarlette näki kissan ensimmäisen kerran, hän huomasi heti puuttuvan jalan ja kosketti tätä hellästi.

– Pipi? pikkutyttö kysyi koskettaessaan tämän jalkaa ja sen jälkeen omaa puuttuvaa kättään.

Vaikka Scarlette on vasta kaksivuotias, hän tiesi heti, että kissa oli tarkoitettu juuri häntä varten. Perhe kertoo, että kissa sopeutui heidän perheeseensä todella nopeasti, ja se leikkii mieluusti sekä tytön että tämän veljen kanssa.

– Doc on seikkailunhaluinen, aivan kuten Scarlette, perheenäiti kertoo ja toteaa tytön ja kissan olevan kuin luodut toisilleen.

Kissan ansiosta Scarlette saa viettää lapsuutensa jonkun kanssa, joka on samanlainen kuin hän. Perhe uskoo, että kissan ansiosta tyttö kasvaa entistä vahvemmaksi aikuiseksi.

Lähde: Today

Myös HESYn kodittomat kissat odottavat uusia koteja:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.