Poikaystävä ylistää kahden kesken, mutta haukkuu sitten "horoksi" Instagramissa – ilmiö ihmetyttää: "Tällainen suhde kuulostaa uuvuttavalta"

Tytöt saavat jo päiväkodissa kehuja kiltteydestä, pojat aktiivisuudesta 2:41
Tytöt saavat jo päiväkodissa kehuja kiltteydestä, pojat aktiivisuudesta

20-vuotiaan Olivian poikaystävä on privaatisti hellä ja herkkä, mutta sosiaalisessa mediassa kylmä ja etäinen. Myös muut naiset tunnistivat "miesilmiön", jota osa pitää hyvin huolestuttavana.

20-vuotias Olivia huomasi, että hänen poikaystävänsä Cam käyttäytyy kahden kesken aivan eri tavalla kuin sosiaalisessa mediassa. Olivia päätti jakaa kokemuksensa BuzzFeed News -sivustolle, missä naisen kuvaama ilmiö herätti lähinnä huolta.

"Hellä ja imelä 90 prosenttia ajasta"

– Poikaystäväni on niin hellä ja imelä 90 prosenttia ajasta, mutta hänen Instagram-kuvatekstinsä ovat epämääräisiä ja mitäänsanomattomia, Olivia kuvaa.

– Minusta se on hauska kontrasti sille, millainen hän normaalisti on.

Yksityisesti Cam kertoo Olivialle esimerkiksi "rakastun sinuun tänään enemmän kuin eilen, kuten aina, olet elämäni rakkaus". Instagramissa hän kuitenkin kuvasi Oliviaa sanalla "broski", siis "veli" tai "miespuolinen ystävä". Sydämistä ja hellyydestä ei ollut tietoakaan.

"Tässä horoni"

Moni tunnisti oman suhteensa Olivian kuvauksesta ja päätti jakaa omia kuvakaappauksiaan. 

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Esimerkiksi Kenzie-niminen Twitter-käyttäjä sai rakkaaltaan viestejä, joissa kerrotaan muun muassa "olet tehnyt minut niin onnelliseksi" ja "olet niin hiton kaunis".

Instagramissa mies kuitenkin kuvasi Kenzietä sanomalla "tässä horoni". 

Tiffanyn poikaystävä puolestaan suitsutti tyttöystäväänsä viesteissä paitsi uskomattomimmaksi ihmiseksi, myös täydelliseksi ja kauniiksi. Instagramissa mies kirjoitti parin pusukuvaan, että hänen tyttöystävänsä on "hiton lyhyt" ja "hiton punapäinen".

"Tämä suhde kuulostaa uuvuttavalta"

Suuri yleisö ei kuitenkaan pitänyt Camin – tai muidenkaan miesten – "heittoja" lainkaan hauskoina.

– Tällainen suhde kuulostaa uuvuttavalta, Caitlin Fisher sanoo.

– Siis... Pitäisikö minun pitää tätä söpönä? Tämä vaivaisi minua aivan hitosti. Ei lainkaan söpöä, Margaret Spencer ihmettelee.

– Koen, että näiden kahden asian välillä on suuri ero: "haluaa pitää kiintymyksenosoitukseni yksityisinä" ja "sanon sinulle yli-imeliä asioita privaatisti ja kutsun sinua horoksi Instagramissa", Anne Dyrcon Shipley kommentoi Facebookissa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Koen, että he vain yrittävät olla hauskoja"

Moni kuitenkin tunnusti, että julkaisee itsekin rakkaastaan kuvia hupsujen kuvatekstien kanssa. 

– Koen, että he vain yrittävät olla hauskoja. Ei kukaan halua olla imelä Instagramissa. Antakaa heidän elää, Yazmean Janea Donaldson sanoo.

Lähteet: Buzzfeednews.com, Facebook.com, Twitter

Lue myös:

    Uusimmat