Mainos

Poikaystävä tuli humalassa kotiin – varmisti suloisella tavalla, ettei tyttöystävä ole vihainen

Olisiko tässä tavoitetta sinunkin parisuhteellesi?

16-vuotiasta skotlantilaistyttöä, Jodie Duncania, ei voi poikaystävävalinnasta moittia. Kun 18-vuotias Kieron Cameron lähti juhlimaan ystävänsä syntymäpäiviä, ja tuli kotiin humalassa, teki hän kaikkensa varmistaakseen, ettei Duncan olisi hänelle vihainen.

Cameron lähti juhliin iltapäivällä ja saapui tyttöystävänsä luo illalla, sillä Duncan oli kipeä ja pari oli suunnitellut viettävänsä aikaa yhdessä. Pojalla oli kuitenkin huono omatunto humalatilansa vuoksi, ja niinpä hän päätti viestien välityksellä pyydellä anteeksi kauniilta tyttöystävältään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Duncanin Twitterissä julkaisemista kuvista käy ilmi, että hän on saanut poikaystävältään viestin jokaiseen kuviteltavissa olevaan sovellukseensa. Kaikissa niissä lukee "oletko vihainen minulle".

– En odottanut mennessäni alakertaan hakemaan juotavaa, että tullessani takaisin, minua odottaisi viesti jokaisessa sovelluksessa, joka meillä kummallakin on, ja erityisesti lahjakortissa, jossa oli viesti "oletko vihainen minulle". Mutta en ollut yhtään vihainen, pyörittelin vain pätääni hänelle, Duncan kertoo Buzzfeedille.

Duncanin twiitti osui ja upposi yleisöönsä, ja poikaystävän liikuttava tekoa pidetään jopa parisuhdetavoitteena. Siitä on tykätty huikeat 115 000 kertaa. Lisäksi julkaisua on uudelleentwiitattu jo yli 42 000 kertaa. 

Eikä hauskuus siihen loppunut. Myöhemmin Duncan twiittasi vielä kuvan katuvaisesta poikaystävästään lukemasta artikkelia aiheesta "Kuinka selvitä nopeasti".

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin onnellisia yhteiskuvia pariskunta on ehtinyt tallentaa suhteensa aikana:

Jos kuvakollaasi ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Buzzfeed, Twitter

***

0:59

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.