Podcast: Janni Hussi lähetti ystävilleen kuvan unelmiensa sormuksesta vuosia sitten – hämmästys oli suuri, kun Joel Harkimo kosi samanlaisella: "Hän oli tehnyt salapoliisityötä"

5:10
Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Janni Hussi ja Joel Harkimo kihlautuivat tänä syksynä.

Radiojuontaja ja somevaikuttaja Janni Hussi on vieraana tänään ilmestyneessä Aki Linnanahde Talk Show`n uudessa jaksossa. Hussi puhuu keskusteluohjelmassa niin fitnessurastaan kuin myös siitä, miten päätyi radioon ja televisioon töihin. Ohjelman loppumetreillä puhe kääntyy rakkauteen.

Hussi kihlautui avopuolisonsa, yrittäjä Joel Harkimon kanssa tänä syksynä. Molemmat julkaisivat omilla Instagram-tileillään kuvat ja videon onnellisesta kosinnasta.

Hussilla kertoo Linnanahteelle, että hänellä on ystäviensä kanssa oma Whatsapp-ryhmä, jossa he olivat käyneet vuosia sitten keskustelua unelmien sormuksista, kun kosinta tulee. Myös Hussi oli lähettänyt ryhmään mieluisan sormuksen kuvan.

– Olin yllättynyt, että tytöt olivat vielä säästäneet sormuskuvan, minkä mä olen itse sinne laittanut. Se oli kyllä just eikä melkein, Hussi hehkuttaa Harkimon antamaan kihlasormusta.

Linnanahde tiedustelee, että bongasiko Harkimo vinkin sormukseen Hussin ystäviltä.

– Hän oli tehnyt salapoliisityötä, Hussi myöntää naureskellen.

Kehuu appiukkoonsa Hjallista

Harkimo ja Hussi rakentavat parhaillaan taloa Sipooseen Hjallis Harkimon naapuriin. Hussi kuvailee appiukkoaan Linnanahteelle ylistyssanoin, vaikka hän myöntääkin jännittäneensä ensimmäistä tapaamista Hjalliksen julkisuuskuvan vuoksi.

– Hän on lämmin ja perhekeskeinen. Totta kai hänellä on piinkova bisnespuoli myöskin, Hussi kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja