Podcast: Helena Koivu avautuu vuosia kestäneestä erodraamasta: "Minulta on viety kaikki"

Helena Koivu kertoo tuntojaan Enbuske & paparazzi Hörkkö -podcastissa. 

Entisen NHL-jääkiekkoilija Mikko Koivun ex-vaimo Helena Koivu kertoo oman version ex-parin avioerodraamasta Enbuske & paparazzi Hörkkö -podcastissa. Koivu kutsuu neljä vuotta kestänyttä avioerosotkua sodaksi. 

– On hankaa olla puolustamassa ihmistä vastaa, jolla on taustalla julkisuus ja paljon rahaa. On ollut tosi raskasta, Koivu avautuu. 

– Järkyttävintä ja pahinta on ollut se, että lapset on muutettu Amerikasta pois Suomeen heidän arjestansa ja rutiineista. Ja sen jälkeen minulta on viety kaikki autot ja talot pois. 

– Nyt oletetaan, että minun pitäisi olla täällä ja yhtäkkiä tarjota lapsille ne samat oltavat mitä aiemmin. Ja kun en pysty sitä tarjoamaan, niin se käännettään minua vastaan, että minkälainen äiti olen, kun en ole täällä. 

Koivu kertoo eron alkaneen siitä, kun hän löysi mobiililaitteesta viestejä, jota Mikko oli lähetellyt toiselle naiselle. Helena odotti tuolloin parin kolmatta lasta. 

– Silloin kun ne pettämisasiat tuli esille, se oli todella raskasta aikaa minulle olla raskaana. Se vuosi oli ihan vuoristorataa.

Helena sanoo Mikon myöntäneen hänelle pettämisen, jonka jälkeen hän olisi vielä halunnut yrittää pelastaa avioliiton. 

– Kyllä hän myönsi ja siitä oli varattu terapiat ja muut. Koitetaan pelastaa tämä meidän avioliittomme.

Helenan mukaan avioliiton pelastamiseen olisi tarvittu molempien panostusta. 

Koivut ovat käyneet avioerokiistaansa niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa jo usean vuoden ajan. Kiistaan on liittynyt niin entiset yhteiset kodit, omaisuus kuin lasten huoltajuus ja kotimaa. Tammikuussa 2024 uutisoitiin, että Koivujen ero on virallinen.

Lue myös:

    Uusimmat