Piru-järvellä menehtynyt Glee-tähti Naya Rivera haudattiin – löytyi viisi päivää katoamisensa jälkeen

0:50
Naya Riveran viimeiset hetket 4-vuotiaan Josey-pojan kanssa tallentuivat turvakameraan.

Naya Rivera saatettiin haudan lepoon kaksi viikkoa hukkumisensa jälkeen. 

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Naya Rivera haudattiin 24. heinäkuuta Los Angelesissa sijaitsevalle Forest Lawn Memorial Park -hautausmaalle, kertoo People. Lehden mukaan Riveran kuolintodistuksessa lukee sekä hautapaikka että hänen kuolinsyynsä, joka oli hukkuminen. Kuolinsyytutkimuksen mukaan Riveran menehtyminen tapahtui minuuttien aikana. 

33-vuotias Rivera katosi 8. heinäkuuta ollessaan retkellä veneilemässä Piru-järvellä 4-vuotiaan poikansa Josey Dorseyn kanssa. Näyttelijä ilmoitettiin kadonneeksi, kun hänen vuokraamansa vene ajelehti yksin järvellä nukkuva Dorsey kyydissään. Hänen ruumiinsa löytyi 13. heinäkuuta laajojen etsintöjen jälkeen.

Rivera oli tiettävästi ehtinyt pelastaa pienen poikansa takaisin veneeseen ennen hukkumistaan.

Perhe julkisti kuolinsyyn selvittyä tiedotteen, jossa he kiittivät saamastaan sympatiasta. Oman, sydäntä särkevän viestinsä on julkaisi myös hänen ex-miehensä ja Josey-pojan isä Ryan Dorsey.

– Tämä on niin epäreilua. Ei ole riittävästi sanoja ilmaisemaan, kuinka suuri aukko meidän kaikkien sydämissämme on. En voi uskoa, että elämä on nyt tällaista, enkä tiedä, voinko koskaan uskoa, Dorsey kertoi kirjoituksessaan.

Päivityksessään Dorsey kertoi, että ex-pari oli ollut uimassa yhteisen poikansa kanssa päivä ennen Riveran hengen vienyttä onnettomuutta.

– Elämä ei vain ole reilua. En tiedä, mitä voisin sanoa. Olen kiitollinen yhteisestä ajastamme ja matkastamme, joka toi meidät yhteen ja antoi meille ihanamman ja herttaisemman fiksun pienen pojan kuin olisimme voineet toivoakaan.

Rivera tunnettiin parhaiten roolistaan Santana Lopezina sarjassa Glee.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja