Lisätietoa Glee-näyttelijä Naya Riveran traagisesta onnettomuudesta: pelasti 4-vuotiaan poikansa auttamalla tämän takaisin veneeseen ennen hukkumistaan

0:50
Glee-näyttelijä Naya Riveran viimeiset hetket ennen katoamista tallentuivat kameraan

Naya Riveran ruumiin on vahvistettu löytyneen Yhdysvaltojen Kaliforniassa sijaitsevasta Piru-järvestä. 

Glee-sarjasta tunnetuksi tulleen yhdysvaltalaisnäyttelijä Naya Riveran, 33, ruumis löytyi maanantaina 13. heinäkuuta. Nainen katosi keskiviikkona 8. heinäkuuta järvellä, jossa hän oli ollut veneilemässä 4-vuotiaan Josey-poikansa kanssa. Pieni poika löydettiin yksin nukkumasta järven pohjoispuolella ajelehtineesta veneestä. Poika kertoi piirikunnan seriffille nähneensä äitinsä painuvan pinnan alle, muttei tämä enää noussut sieltä. 

Ruumiin löytymispaikan tienoilla järven syvyys on viranomaisten mukaan ollut noin 10-18 metriä. Pohjassa on ollut paljon puita ja muuta kasvustoa, sekä virtauksia. 

Riveran tunnistamisesta lehdistötilaisuudessa tiedottanut Venturan piirikunnan seriffi Bill Ayub kertoi niin ikään, että viranomaiset uskovat Riveran pelastaneen pienen poikansa ennen kuin hän itse hukkui. Ayubin mukaan tutkijat uskovat, että Rivera sai poikansa takaisin vuokraamansa veneen kyytiin, kun kaksikko joutui ongelmiin oltuaan uimassa vedessä. 

– Uskomme, että hän on kerännyt tarpeeksi energiaa saadakseen poikansa takaisin veneeseen, muttei tarpeeksi pelastaakseen myös itsensä. 

Auybin mukaan ruumis löytyi ajelehtimasta läheltä pintaa ilman pelastusliiviä. 

Lähde: Express

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja