Pirjo Haapoja haastaa Tommy Tabermannin: Korkki kiinni tammikuuksi

Studio55-juontaja Pirjo Haapoja viettää parhaillaan elämänsä ensimmäistä tipatonta tammikuuta. Kuurille hänet innostivat entiset työtoverit MTV3:n Elixir-ohjelmasta.

– Ja eihän nyt kavereille voinut sanoa, että ei käy, Pirjo Haapoja nauraa.

Oikeasti hän kuitenkin lähti kampanjaan mukaan mielellään. Pirjo myös uskoo, että päätöksestä on helppo pitää kiinni.

– En ole koskaan aikaisemmin katsonut tipatonta tammikuuta tarpeelliseksi, sillä juon todella vähän, lähinnä ruoan kanssa punaviiniä. Joskus otan flunssaan rommitotin.

Tipaton kuukausi lähti Pirjolla käyntiin jo uudenvuoden aatosta.

– Olin tosi rauhallisesti uuden vuoden. Vihaan muutenkin kankkusia järjettömän paljon. Olen niin tarkka seuraavasta päivästä, että olen hyvin pettynyt, jos minua silloin väsyttää tai minulla on huono olo, Pirjo kuvailee.

Hänellä on muutoinkin tapana vierailla juhlissa yleensä autolla.

– Esimerkiksi kerran, kun olin työkavereiden kanssa juhlimassa, en halunnut tehdä numeroa siitä, että en ota alkoholia. Niinpä pyysin hienovaraisesti tarjoilijalta juoman, joka näyttäisi oikealta cocktaililta, mutta olisi alkoholiton. Juoman sitten toi tietenkin toinen tarjoilija, joka huusi kovaan ääneen, että "Kenelle tämä alkoholiton drinkki oli".

Pirjo on suklaa-addikti

Vaikka alkoholi ei Pirjolle olekaan mikään suuri pahe, yksi sellainen häneltäkin löytyy.

– Suurin ongelmani on suklaa. Sen syöminen ryöstäytyi jouluna täysin käsistä: söin yksin viisi suklaarasiaa! Suklaasta minulla on siis vakavia irrottautumisvaikeuksia, mutta sitäkin aion tässä samaan syssyyn yrittää.

Terveellisen elämäntavan aloittanut Pirjo haluaa puolestaan haastaa tipatonta tammikuuta viettämään runoilija-kansanedustaja Tommy Tabermannin.

– Häntä ennen haastoin jo juontajakollegani Mape Veijalaisen! Tommy on puolestaan entinen työkaverini ja suloinen tyyppi, Pirjo perustelee valintaansa.


Lue lisää kampanjasta

MTV3:n Elixir keikkuu nyt reippaasti terveyden asialla ja haastaa suomalaiset raittiiseen elämään – ainakin toviksi! Kyseessä on klassinen Tipaton Tammikuu, johon mukaan on lupautunut suuri joukko eri alojen vaikuttajia, mm. Ruben Stiller, Antti Muurinen, Mika Saukkonen, Aleksi Litovaara, Reino Nordin sekä Aku Louhimies.

Katso Elixir.fi-sivustolta kuka on haastanut ja kenet, sekä osallistu itsekin! Jottei elämä olisi kuivaa yksin, voit haastaa samalla myös kaverisi. Mukana kampanjassa Terveyden edistämisen keskus TEKRY.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja