Mainos

Piristystä seksielämääsi! Selvitä paras seksiasento horoskooppimerkkisi avulla

Jokaisella horoskooppimerkillä on omat seksuaaliset luonteensa. Tähtimerkkeihin tutustumalla voit löytää kumppanin, jonka kanssa petipuuhat sujuvat parhaiten.  

Horoskooppimerkkeihin tutustumalla voit selvittää omien seksuaalisten halujesi lisäksi myös sen, minkä tähtimerkin omistajan kanssa petipuuhiin kannattaa ryhtyä. NowToLove-sivusto listasi parhaat tärpit!

Oinas: Nainen päällä

Rohkea Oinas on henkilö, joka haluaa (kirjaimellisesti) tulla ensin. Tämä tulikuuma asento on täydellinen Oinaalle, joka haluaa johtaa toimintaa makuuhuoneessa. Jos kaipaat sänkyysi vilkasta kemiaa, valitse petikumppaniksesi sähäkkä Jousimies.

Härkä: Sushia ja kermavaahtoa

Jos et tiennyt tätä ennen, tiedät nyt: Härkä rakastaa kaikkia lihallisia nautintoja. Ruokien ottaminen mukaan petipuuhiin onkin Härälle se mieluisin ja maukkain vaihtoehto. Näihin leikkeihin Härän kannattaa ryhtyä Rapujen kanssa, sillä molemmat ovat herkkiä ja sensuelleja tähtimerkkejä.

Kaksoset: Kolmistaan

Joustava seksuaalinen tilanne, kuten kolmen kimppa, saa Kaksosen hetkessä villiksi. Näihin leikkeihin kannattaa pyytää mukaan Vesimies, joka on Kaksosen tavoin hauska ja kokeilunhaluinen.

Rapu: Lusikka

Sensuelli Rapu ei voi saada tarpeekseen läheisyydestä, mikä selittää hyvin sen, miksi tämä pehmeä ja mukava asento kuuluu Rapujen suosikkeihin. Tämän tutun seksiasennon harrastaminen tunteikkaan Härän kanssa voi saada aikaan odottamattoman, mutta erittäin nautinnollisen reaktion.

Leijona: Peilin edessä

Karismaattinen ja näytönhaluinen Leijona on kuin luotu peilin edessä toimimiseen. Seksikumppaniksi Leijonan kannattaa valita Vaaka. Sekä Vaaka että Leijona ovat lumoavia ja seksikkäitä merkkejä, jotka hakeutuvat luonnollisesti toistensa seuraan.

Neitsyt: Pesukoneen päällä

Käytännölliselle ja järjestelmälliselle Neitsyelle tämä asento sopii hyvin piristämään pyykkipäivää. Neitsyen lisäksi mikään muu tähtimerkki kuin Kauris ei innostu tästä käytännöllisestä järjestelystä yhtä paljoa.

Vaaka: Lähetyssaarnaaja

Karismaattiselle Vaa’alle tasapaino on kaikki kaikessa, mikä tekee tästä asennosta hänelle luonnollisen valinnan. Kun Vaaka tuntee halua, hänen kannattaa ottaa yhteyttä Leijonaan. Näiden kahden elegantin tähtimerkin välinen yhteys on maaginen.

Skorpioni: Käsiraudat mukaan

Skorpioni on täynnä voimaa ja kontrollointia, joten mikä sopisikaan tälle tähtimerkille paremmin kuin sitomisleikit. Erotiikkaa ja mysteerejä kaipaavan kannattaa pyytää kumppanikseen Kalat. Skorpionin kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että tämä tähtimerkki saattaa haluta vaihtaa kanssasi paikkoja.

Jousimies: Seinää vasten

Jousimiehet ovat täynnä spontaanisuutta, joten tämä heittäytymistä vaativa asento piristääkin hyvin Jousimiehen laskevaa mielialaa. Kuumaan seksiin Jousimiehen kumppaniksi sopii erinomaisesti Oinas. Näiden kahden tähtimerkin libidot kohoavat nimittäin korkeuksiin samalla nopeudella. 

Kauris: Pöydän päällä

Kunnianhimoinen Kauris himoaa tilaisuuksia, joissa hänellä on mahdollisuus antaa ja ottaa. Tämä asento tyydyttää Kauriin niin makuuhuoneessa kuin toimistossakin. Joskus pomottelevan Kauriin pariksi sopii parhaiten käytännönläheinen ja ihmisiä helposti lukeva Neitsyt.

Kalat: Suihkuseksiä

Tämän tähtimerkin unelmana on tulla märäksi ja liukkaaksi. Kosteassa ympäristössä, kuten suihkussa, Kalat-tähtimerkin omaavan ominaisuudet pääsevät oikeuksiinsa. Skorpioni on Kalat-merkin tavoin vesimerkki, ja taatusti valmis suihkusessioihin.  

Vesimies: Uusia leluja

Omalaatuinen Vesimies on valmis kokeilemaan kaikkea uutta, jopa new-age-henkisiä ideoita. Seksilelut ja uudet rituaalit saavatkin Vesimiehen pauloihinsa makuuhuoneessa. Aivan kuten Vesimieskin, myös Kaksoset on vapautta rakastava ja seikkailunhaluinen – myös seksuaalisessa mielessä.

Lähde: NowtoLove

***

6:53

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.