Piristä joulupöytää taittelemalla lautasliinat uudella tavalla: Näin teet servieteistä joulukuusen ja joulutähden!

2:36

Kun jouluruoat on mietitty, on hyvä kääntää katse myös joulupöydän kattaukseen ja esillepanoon. Helpoilla vinkeillä voit askarrella lautasliinoista upeat joulukoristeet, katso ohjeet yltä!

Kaipaatko piristystä joulukattaukseen? Yksi helppo tapa on tehdä se lautasliinojen muodossa! Servieteistä voi nimittäin taitella mitä erilaisempia upeita kuvioita, eikä se edes ole kovin vaikeaa.

Yllä olevalla videolla neuvotaan, miten lautasliinoista saa taiteltua joulukuusen sekä joulutähden. Molemmat ohjeet ovat helppoja eikä niiden taitteluun kulu montaa minuuttia.

Ohjeisiin voi hyödyntää sekä kankaisia että paperisia serviettejä. Todella pienillä lautasliinoilla taittelu ei oikein onnistu, joten kannattaa valita pienen kahviservietin sijaan isompi lautasliina.

Joulutähden taitteluun sopivat mainiosti niin moni- kuin yksiväriset lautasliinat. Joulukuusi taas kannattaa taitella mieluiten lautasliinasta, jossa on väriä oikealla ja nurjalla puolella. Tosin tavallisesta paperiservietistä tulee myös kaunis kuusi, kuten videolla voi nähdä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja