PIQO on maailman tehokkain 1080p-taskuprojektori – ennakkomyynnissä joukkorahoituspalvelussa

Indiegogo-joukkorahoituspalvelussa rahoitusta kerää tällä hetkellä PIQO-projektori, joka on sen tekijöiden mukaan maailman tehokkain Full HD -taskuprojektori. Tällä hetkellä PIQO on kerännyt rahaa hieman yli 1,5 miljoonaa euroa.

PIQO on hyvin pieni kuution muotoinen projektori. Sen mitat ovat 5,7 x 5,7 x 5,7 senttimetriä ja painoa sillä on 210 grammaa. Se sisältää myös akun, joka tarjoaa parhaimmillaan viiden tunnin käyttöajan. 15 minuutin latauksella kerrotaan saavan tunnin käyttöajan.

Miniprojektori tuottaa suurimmillaan jopa 240 tuuman kuvan. Sisältöä PIQO-projektoriin saa USB- tai HDMI-kaapeleiden avulla tai langattomien yhteyksien välityksellä. PIQO on varustettu Android-käyttöjärjestelmällä, joten myös esimerkiksi YouTube ja Netflix toimivat sillä. PIQOn kerrotaan tukevan kaikkia yleisimpiä käyttöjärjestelmiä kuten Androidia, iOS:ää, MacOS:ää ja Windowsia.

Uutuusprojektorin valoteho on 200 ANSI lumenia, joten toimiakseen hyvin PIQO vaatii melko hämärän tilan. PIQOn mukaan muiden vastaavien miniprojektoreiden valotehot ovat 50-100 ANSI lumenia.

Tällä hetkellä halvimmillaan PIQO-projektorin voi hankkia 369 dollarilla eli noin 327 eurolla. Tämän lisäksi maksettavaksi tulee noin 27 euron toimitusmaksut ja mahdolliset verot sekä tullimaksut. Normaaliksi myyntihinnaksi kerrotaan 700 dollaria eli reilut 620 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja