Pippa Laukka täytti 53 vuotta – juhlisti merkkipäivää iloisella uintikuvalla: "Elän elämäni parasta aikaa"

Pippa Laukka arvioi Huomenta Suomen juontajaparin jääkaapit 7:04
Pippa Laukka arvioi Huomenta Suomen juontajaparin jääkaapit – tällaisen tuomion ne saivat

Pippa Laukka juhlisti syntymäpäiviään.

Hyvinvointilääkäri ja Olet mitä syöt -ohjelman juontajana tunnettu Pippa Laukka vietti maanantaina 15. toukokuuta 53-vuotissyntymäpäiviään. Juhlan kunniaksi Laukka julkaisi Instagram-tilillään otoksen itsestään uimassa mustissa bikineissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Elän elämäni parasta aikaa, koska: tunnen itseni ja tiedän kuka olen, olen terveesti itsevarma, ei ole pakko tehdä mitään, jos ei halua, voin paremmin kuin koskaan ja elämä on kivaa, Laukka listaa päivityksessään.

Laukka on saanut päivityksensä yhteyteen runsaasti syntymäpäiväonnitteluja. 

Alkuvuodesta 2023 Laukka kertoi kohdanneensa Olet mitä syöt -ohjelman historian aikana paljon erilaisia ihmisiä. Hän kertoi, että hänelle on syntynyt omanlainen suhde jokaisen ohjelmaan osallistuneen henkilön kanssa.

– Voin sanoa, että jotain kaveruus- ja ystävyyssuhteen väliltä syntyy kaikkien kanssa, hän sanoo.

– Se, mitä telkkarista näkyy, ovat varmasti ne formaattiin kuuluvat tietyt kohtaukset jääkaapilla ja pöydän ääressä, mutta se, mikä ei tule aina esille on se, miten auttajana kohtaa ihmisen, joka on hakemassa apua, hän jatkaa.

Laukan mukaan parhaita hetkiä Olet mitä syöt -ohjelman tekemisessä ovat ne tilanteet, joissa elämäntapansa remonttiin laittavat päähenkilöt pistävät hänelle hanttiin.

– Nautin siitä, että he haastavat ja kyseenalaistavat minua ja ajattelevat omilla aivoillaan, Laukka sanoo.

Hän mainitsee esimerkkinä ohjelmassa nähdyn tilanteen, jossa radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä kyseenalaisti hänen neuvoaan taittaa työmatkat pyöräillen.

– Tällaiset asiat ovat sellaisia, jotka jäävät mieleen, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat