Pippa Laukka paljastaa, millaisista tilanteista nauttii Olet mitä syöt -ohjelmassa: "Siitähän ei ole kysymys, että joku ulkopuolinen tulee valmiiksi kertomaan..."

41:38
Näin Pia Nykäsellä sujui Olet mitä syöt -haaste description: Näin Pia Nykäsell

Pippa Laukka kertoo, millaiset tilanteet ovat hänen mielestään parhaita Olet mitä syöt -ohjelman tekemisessä.

Hyvinvointilääkäri Pippa Laukan luotsaaman Olet mitä syöt -ohjelman 5. tuotantokausi pyörii parhaillaan televisiossa uusien julkisuudenhenkilöiden voimin. Ravintola Rymy-Eetun 15-vuotisjuhliin saapunut Laukka kertoo MTV Uutisille ohjelman tuoreen kauden saaneen katsojilta ihanaa palautetta.

– Kiitos ihanien päähenkilöidemme, hän hymyilee.

Laukka on kohdannut Olet mitä syöt -ohjelman historian aikana paljon erilaisia ihmisiä. Hän kertoo, että hänelle on syntynyt omanlainen suhde jokaisen ohjelmaan osallistuneen henkilön kanssa.

– Voin sanoa, että jotain kaveruus- ja ystävyyssuhteen väliltä syntyy kaikkien kanssa, hän sanoo.

– Se, mitä telkkarista näkyy, ovat varmasti ne formaattiin kuuluvat tietyt kohtaukset jääkaapilla ja pöydän ääressä, mutta se, mikä ei tule aina esille on se, miten auttajana kohtaa ihmisen, joka on hakemassa apua, hän jatkaa.

Laukan mukaan parhaita hetkiä Olet mitä syöt -ohjelman tekemisessä ovat ne tilanteet, joissa elämäntapansa remonttiin laittavat päähenkilöt pistävät hänelle hanttiin.

– Nautin siitä, että he haastavat ja kyseenalaistavat minua ja ajattelevat omilla aivoillaan, Laukka sanoo.

Hän mainitsee esimerkkinä ohjelmassa nähdyn tilanteen, jossa radiojuontaja Ville "Viki" Eerikkilä kyseenalaisti hänen neuvoaan taittaa työmatkat pyöräillen.

– Tällaiset asiat ovat sellaisia, jotka jäävät mieleen, hän sanoo.

– Koska siitähän ei ole kysymys, että joku ulkopuolinen tulee valmiiksi kertomaan, miten sinun tulisi elää, vaan siitä, että herätellään heidän omia ajatuksiaan siitä, mikä olisi heille sopiva tapa elää, hän sanoo.

Olet mitä syöt MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja