Pippa Laukka kertoo tajunneensa elämän rajallisuuden viisikymppisenä – mielessä on vielä yksi iso haave

Pipan vinkit kuminauhapunnerrukseen 1:33
Pippa Laukan vinkit kuminauhapunnerrukseen.

Pippa Laukka kertoo haaveistaan sosiaalisessa mediassa. 

Keväällä 50 vuotta täyttänyt hyvinvointilääkäri Pippa Laukka pohtii ikäänsä ja elämäänsä Instagram-päivityksessä. Hän kertoo pohtineensa viime aikoina sitä, että mitä aikoo tehdä elämällään. 

– Tosiasia on, että kun täyttää 50, vastaranta häämöttää. Ja vaikka musta ei ihan oikeasti tunnu vanhalta, oon jo siinä iässä että tajuan elämän rajallisuuden. Se on myös aika hassua, että kun mä mietin mitä mä haluaisin vielä nähdä ja kokea, niin aika vähän niitä must-juttuja listalla loppujen lopuksi on.

Kirjoituksessa Laukka kertoo myös haaveistaan. 

– Mulla ei ole mitään erityistä haavetta matkustamisesta ja jonkun eksoottisen lokaation kokemisesta. Kaikista eniten mä toivon, että saisin olla terve ja nähdä mulle tärkeiden ihmisten olevan onnellisia. Ja kyllä mulla yksi haave on, nimittäin olisi kiva olla joku päivä isoäiti. Mutta ei vielä, Laukka kirjoittaa. 

Laukan päivitys on herättänyt paljon keskustelua ja pohdintaa omasta elämästä. 

– Apua. mä täytän ensi vuonna ja nyt alkoi jännittämään, seuraaja kirjoittaa. 

– 50 on uus 40..eräs seuraajista toteaa. 

Muun muassa Suomen naisten jalkapallomaajoukkueenkin lääkärinä pitkään toiminut Laukka kertoi Instagram-tilillään viime viikolla, että hänet on valittu Vihdin ja Karkkilan kuntayhtymän johtavaksi ylilääkäriksi. 

– Huh ja hui! Valinta on suuri luottamuksenosoitus minulle ja työuralleni. Minuun uskotaan ja luotetaan, selvästi,hän kertoi tuolloin julkaisussaan. 

Kirjoituksessaan hän pohti myös itseään työmarkkinoilla. 

– Olen yllättänyt itseni ihmettelemästä, että kuinka ihmeessä minut valittiin tehtävään, vaikka olen nainen ja vieläpä siinä iässä, josta aina puhutaan siihen tyyliin, että silloin on vaikea työllistyä eikä kukaan enää huoli viisikymppistä töihin, Laukka tunnustaa, mutta käskee samaan hengenvetoon muitakin heittämään vastaavanlaiset ajatukset romukoppaan.

– Bullshit! Jos hokee itselleen tuota mantraa, sisäinen ääni alkaa uskoa niin. 

Lue myös:

    Uusimmat