Pippa Laukka kertoo kömmähdyksestään työpaikalla: "Maailmani rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky"

7:27
Pippa Laukka: "Kun menen uuteen duunipaikkaan, ihmisten salaatin kulutus kasvaa räjähdysmäisesti"

Pippa Laukan potilaat olivat hänen onnekseen ymmärtäväisiä. 

Olet mitä syöt -ohjelmasta tuttu lääkäri Pippa Laukka kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään erehdyksestään, joka hänelle kävi töissä.

– Aikanaan lukion hissan opettaja halusi meidän oppivan latinan kielisiä fraaseja. Hän kertoi meille jokaiselle yhden fraasin, joka tuli opetella ja painaa mieleen. Latinaa on toki tullut opeteltua sen jälkeenkin, mutta hyvin on oma fraasini pysynyt mielessä, nimittäin se oli Errare humanun est ihminen on erehtyväinen, Laukka aloittaa kirjoituksensa.

Laukka kertoo kirjoituksessaan, että lausahdus piti paikkansa eilen, kun hän unohti saapua vastaanotolleen, joka oli täynnä odottavia potilaita. 

– Moka ei todellakaan aina tunnu lahjalta vaan katastrofilta. Kun sain soiton hoitajalta, maailmani rysähti kuin eilinen ukkosmyrsky. Mulle on kunniaasia hoitaa työni kunnolla, eikä siihen todellakaan kuulu noshowt sun muut.

Laukan potilaat olivat ymmärtäväisiä.

– Mutta hei, arvatkaapa mitä. Mulla on ehkä maailman ihanimmat potilaat. Jokainen heistä ymmärsi tilanteen ja suhtautui rakentavasti, vaikka eräskin heistä oli tullut vastaanotolleni Porista ja yöpyi hotellissa. Ihailen tuota asennetta ja todellakin otan itse siitä opiksi omissa asiakaskohtaamisissa. Koska errare humanun est!

Laukka sai kuitenkin paikattua ikävän tilanteen. 

– Tänään on sitten pidetty paikkovastaanottoa jo heti aamusta ja kaikki meni hyvin. Yhteistyöllä asiat hoituvat, niinhän se on. Potilaat saivat avun eikä heidän tarvinnut jäädä odottelemaan seuraavaa vapaata aikaa elokuun loppuun. Minä olen onnellinen, kun saan auttaa ja asiat hoituivat parhain päin. Elämä ja työni on niin antoisaa ja palkitsevaa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja