Pimeys ja kylmyys yllättivät pariskunnan – romanttinen kosinta vuorilla sai pelottavan käänteen

0:54

Unelmakosinta muuttui painajaiseksi, kun amerikkalaismies ja hänen tuore kihlattunsa eksyivät vuorille, uutisoi muun muassa CBS.

Yllä olevalla videolla naista kosittiin tämän huomaamatta!

Amerikkalainen Joshua Mason, 27, oli suunnitellut tyttöystävälleen, Katie Davisille, 28, unelmakosinnan.

Joshua vei Katien patikoimaan coloradolaiselle Jasper Peak -vuorelle pyytäkseen tätä vaimokseen, mutta reissu sai painajaismaisen käänteen.

Tuore kihlapari eksyi

Teksasilaispariskunta patikoi viime lauantaina noin 12 kilometrin verran liki neljän kilometrin korkeuteen Joshuan etsiessä parasta näköalaa ja syrjäisintä paikkaa kosinnalleen. Sellainen löytyikin, ja Katie vastasi kosintaan myöntävästi.

Alkoi kuitenkin olla myöhä ja pimeä, eikä pariskunta löytänyt selkeää reittiä, jota seurata takaisinpäin. Niinpä he eksyivät.

Vastakihlautuneella pariskunnalla ei ollut tarpeeksi lämmintä vaatetta päällä, ja vain hyvin vähän vettä mukanaan.

Siinä vaiheessa, kun lähistölle leiriytynyt mies törmäsi pariskuntaan, heissä näkyi jo merkkejä kuivumisesta ja korkeustaudista. Mies ystävineen antoi parille vettä ja ruokaa, ja he pääsivät lämmittelemään heidän telttaansa.

Kihlaus voimassa

Yksi seurueeseen kuuluvista naisista huolestui pariskunnan terveydentilasta siinä määrin, että patikoi takaisin autolleen ja ajoi tarpeeksi pitkälle saadakseen matkapuhelimeensa kuuluvuutta, jotta pystyi soittamaan pelastajat paikalle.

Joshua myönsi varhain sunnuntaiaamuna paikalle saapuneille pelastajille, ettei ollut varannut reissuun tarpeeksi aikaa, ruokaa tai vettä.

Paikallisesta seriffin virastosta huomautetaan, että kihlaus on kuitenkin edelleen voimassa – huolimatta unohtumattomasta koettelemuksesta.

Tämäkään kosinta ei päättynyt täydellisesti: Poikaystävä kosi lennolla – lentoemäntä sai potkut

Lähteet: CBSSky News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja