Pikkupurtavaa piknikille

juustoa ja hunajaa, cocktailkurkkuja ja salamia ja marinoituja oliiveja

4 annosta

  • Ainekset:
  • vuohenmaitogruyereä
  • hunajaa
  • cocktailkurkkuja
  • hyvää salamia
  • 200 g oliiveja
  • 2 rkl tuoretta basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sitruunanmehu ja raastettu kuori
  • 2 tl balsamicoa ja 1 dl oliiviöljyä

Valmistusohje:

Kuutioi juusto ja laita jokaiseen palaan cocktailtikku. Dippaa juusto kuutioita hunajaan ja nauti. Viipaloi salami ohuiksi siivuiksi ja tarjoa cocktailkurkkujen kera. Sekoita oliivien marinadin ainekset ja oliivit keskenään.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja