Mainos

Pikkupojalta puuttui 50 senttiä kukkakimpusta – ”En ikinä unohda niitä silmiä”

Nurmijärveläinen Miia Kalliomäki kertoo maanantaipäivänsä pelastuneen paikallisen supermarketin kassalla.

Kun hän oli jo pakkaamassa omia ostoksiaan, kuuli hän kassan sanovan takanaan olleelle ala-asteikäiselle pojalle, etteivät tämän varat riittäisi ostosten maksamiseen. Kalliomäki näki, että pojalla oli hihnalla lasilautanen ja kukkakimppu. Kassan mukaan rahaa puuttui 50 senttiä.

– En miettinyt hetkeäkään, vaan annoin kassalle puuttuvat sentit. Pojan poskille helahti pieni puna ja tippa silmäkulmaan, kun hän sanoi minulle kiitos. Kiitosta kuulee joka päivä, mutta siitä välittyi niin aidosti, että hän tarkoitti sitä, Kalliomäki kertoo.

Kotona Kalliomäki päätti kertoa iloisesta kohtaamisestaan ystävilleen Facebookissa. Hänelle ei tullut mieleenkään, että kirjoitus tavoittaisi näin monia ihmisiä; torstai-iltaan mennessä päivityksestä oli tykännyt lähes 55 000 ihmistä ja sitä oli jaettu lähes 3000 kertaa.

Iltapäiväkerhotoimintaa pyörittävä Kalliomäki kertoo tavoittaneensa kukkakimppupojan äidin sosiaalisen median avulla. Tapaaminenkin on luultavasti tiedossa, sillä poika haluaisi ostaa auttajalleen jäätelön. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.