Pikkujouluihin saa säpinää lisäämällä aktiviteetteja

Pikkujoulujen tarkoitus on yleensä keventää mieltä synkkänä ja pimeänä talvena. Muutamilla keinoilla pikkujouluista tulee mieleenpainuvat ja iloiset.

Pikkujouluja saatetaan viettää useampikin loppuvuoden tienoilla, mutta useimmat niistä eivät välttämättä ole hyvässä muistissa enää vuoden päästä. Ikimuistoiset pikkujoulut saa kuitenkin järjestettyä lisäämällä iltaan muutamia ihastuttavia tapahtumia.

MagnunLive-ohjelma- ja tapahtumatoimiston toimitusjohtaja Kimmo Junttila vinkkaa pikkujoulua viettäville muutamia hauskoja viihdykkeitä iltaa varten. Ennakkosuunnittelu on todella tärkeää onnistuneiden pikkujoulujen aikaansaamiseksi, mutta niin on myös pari muutakin tekijää.

– On tärkeää, että tila ja haluttu teema tai ilme sopivat yhteen. Näin tilaisuudesta tulee luonteva ja toimiva, Junttila kertoo.

36 vuotta tapahtuma-alalla pyörinyt Junttila kertoo pari ideaa. Illan aikana voi muun muassa olla improvisaatiota vaativia tehtäviä.

– Snapsilaulu toimii. Siinä siis keksitään omat sanat johonkin tuttuun kappaleeseen. Myös livekaraoke on hauska idea. Siinä ollaan itse livebändin solistini, mies toteaa.

Hauskoja yksityiskohtia voivat olla myös leikkimieliset videotallenteet juhliin osallistuvista ihmisistä. Päivän aikana voi halutessaan esimerkiksi tehdä koosteen päivän tapahtumista ja näyttää se illalla sitten kaikille.

– Aktiviteetteja kannattaa hyödyntää, mies summaa.

Lue lisää:

Ira Juvonen, ira.juvonen@mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja