Pikku G:ltä paljastus: "Tällä hetkellä minun tapani vaikuttaa asioihin on..."

Pikku G:n uusi albumi on nimeltään Kilometrit.

Pikku G eli Henri Vähäkainu on 15 vuoden tauon jälkeen loistanut musiikkimaailman taivaalla uudestaan jo jonkin aikaa. Nyt comebackin kruunaa kokonainen pitkäsoitto, albumi nimeltään Kilometrit.

Huomenta Suomen haastattelussa kertoi, ettei ollut miettinyt comebackia missään vaiheessa, mutta kun kaikki palaset tuntuivat loksahtavan paikoilleen, artisti kaivettiin naftaliinista.

Pikku G oli 16-vuotias, kun lopulta neljä kertaa platinaa myynyt debyyttialbumi Räjähdysvaara julkaistiin. Uuden albumin nimikkobiisi muistuttaa, että 2000-luvun alun Pikku G ja toisaalta nykyinen artisti eroavat toisistaan nimenomaan takana olevien kilometrien perusteella. Uusi levy on Pikku G:lle tämän omien sanojen mukaan hyvin henkilökohtainen.

– Ammennan eletystä elämästä. Levyllä on monta biisiä, joissa puhun omista kokemuksistani ja elämästäni. Joidenkin asioiden kohdalla pohdin, haluanko edes kertoa niistä, artisti jatkoi.

Voimakkaimpina kokemuksina elämässään Pikku G pitää rakkauteen, ihmissuhteisiin, onnistumisiin sekä toisaalta myös epäonnistumisiin liittyviä asioita. Hänen mukaansa elämä on ylä- ja alamäkiä eivätkä asiat aina asiat eivät mene kuten toivoisi. Virheistä on kuitenkin mahdollista oppia.

Musiikkiuransa ohella tätä nykyä 32-vuotias Pikku G on myös yrittäjä. Yritysmaailma eroaa musiikkimaailmasta monin tavoin.

– Nämä kaksi erilaista juttua luovat myös vastapainoa, mistä pidän. Olen luova ihminen ja pidän esiintymisestä, mutta toisaalta on mukava mennä myös toimistolle palvelemaan asiakkaita, Pikku G sanoi.

Moneen taipuva artisti on kiinnostunut myös politiikasta sekä yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisesta. Eduskuntaan vuonna 2007 ehdolla olleelle Pikku G:lle poliittinen ura ei kuitenkaan tällä hetkellä ole ajankohtainen.

– Tällä hetkellä minun tapani vaikuttaa asioihin on musiikki sekä yrityselämässä toimiminen, räppäri sanoi.

Kesän keikkalavoilla Pikku G on haluttu artisti.

– Luvassa on reilut kymmenen festaria, esiinnymme muun muassa Ruisrokissa. Täysin uudistunut livesetti takaa hienon menon, Pikku G päätti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja