Nauti kuumana voin tai juuston kanssa. Voit tehdä ohjeen myös Neljän Viljan Hiutaleilla.
Pikaiset kaurarieskat noin 12 kpl
6 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita
1 tl suolaa
1 tl soodaa
4 dl piimää, jogurttia tai appelsiinimehua
1 dl omenaa tai porkkanaa raasteena tai 1 dl juustoraastetta
0,5 dl voi- tai margariinisulaa
Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita.
Paista 250 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana voin tai juuston kanssa. Voit tehdä ohjeen myös Neljän Viljan Hiutaleilla.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy