Pikaiset kaurarieskat

Nauti kuumana voin tai juuston kanssa. Voit tehdä ohjeen myös Neljän Viljan Hiutaleilla.

Pikaiset kaurarieskat noin 12 kpl

6 dl Myllyn Paras Kaurahiutaleita

1 tl suolaa

1 tl soodaa

4 dl piimää, jogurttia tai appelsiinimehua

1 dl omenaa tai porkkanaa raasteena tai 1 dl juustoraastetta

0,5 dl voi- tai margariinisulaa

Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperille uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle kaurahiutaleita.

Paista 250 asteisen uunin keskitasolla 15-20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana voin tai juuston kanssa. Voit tehdä ohjeen myös Neljän Viljan Hiutaleilla.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat