Pia Penttala sai roisin viestin tuntemattomalta nuorelta – someseuraajat järkyttyivät: "Itse koulukiusattuna tekee pahaa lukee tällaisia"

Supernanny Pia Penttala avoimena laihdutusleikkauksestaan –"En ole hirveästi mittaillut itseäni" 8:46
Pia Penttala kertoo MTV Uutisille laihdutusleikkauksestaan – "En ole hirveästi mittaillut itseäni"

Pia Penttala toteaa, että kiusaaminen on saanut paljon uusia muotoja. 

Supernanny Pia Penttala ottaa kantaa Instagram-päivityksessään somekiusaamiseen. Hän kertoo, että sai Facebookin Messenger-palvelussa roisin viestin. 

– Sain tänään tuntemattomalta nuorelta todella roisin viestin meseen; Vitun läskihuora, tapan sut saatana. Sitten tuli pahoitteluviesti kauniisti - lähti väärälle henkilölle. Valitettavasti tämänkaltaisia teksteä joudun lukemaan liian usein. Ja kun niihin puutun jäätävällä kiukulla vastaus on: se oli läppää, Penttala kirjoittaa. 

Kirjoituksensa yhteydessä Penttala julkaisi itsestään nuoruuskuvan. 

–  Kuvassa on nuori minä. Olin villi ja uhmakaskin välillä. Onneksi elin nuoruuteni maailmassa, jonka arvot olivat reiluja ja pehmeitä. Aikuiset ohjasivat napakasti oikeaan suuntaan odottamatta tilanteen muuttumista. He kantoivat vanhemmuuden vastuun ja minä opin.

– Oikeudentajuni sai viestiä palautteesta ja inhosin kiusaamista. Tänäpäivänä en ehkä pärjäisi yhtä hyvin. Kiusaaminen on saanut niin paljon uusia muotoja ja nuorten oikeaan ohjaaminen on liian paljon vain sanojen tuulikelloja, hän jatkaa kirjoituksesssaan. 

Penttalan julkaisu on saanut aikaan keskustelua. 

– Tuo kuvastaa sitä kuinka äärimmäisen paha olla nuorilla ja laspsillakin nykyään on. Niin surullista...seuraaja kirjoittaa. 

– Kamalaa tää somekiusaaminen. Se menee tosi helposti ihon alle. Vaikkei kiusaaja ehkä pysty ajattelee sitä. Itse koulukiusattuna tekee pahaa lukee tällaisia. Erilaista oli aika ysärillä, kiusaus oli enemmänkin huutelua ja porukasta ulos jättämistä sekä selän takana puhumista. Nykyään kiusaaminen voi olla just tuollaista näkymätöntä, toinen seuraajista toteaa.

 Supernanny Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa keväällä! Haku uudelle kaudelle on käynnissä!



Lue myös:

    Uusimmat