Pettikö Jay Z tämän kaunottaren kanssa? Nainen julkaisi vihjailevan vastineen Beyoncen biisille

Laulajatähti Beyonce vihjailee yllättäen julkaisemallaan levyllä aviomiehensä salasuhteesta.

Laulaja Beyoncen julkaisema yllätyslevy sai fanit spekuloimaan pettämisväitteillä viikonloppuna. Beyonce ei sano mitään suoraan, mutta puhuu kappaleessa toisesta naisesta kuvaillen tätä sanoin ”Becky hyvillä hiuksilla”.

Beyoncen biisin sanoihin reagoi nopeasti vaatesuunnittelija Rachel Roy, joka näyttää vastanneen Beyoncen lyriikoihin sosiaalisessa mediassa.

– Hyvät hiukset eivät välitä, mutta käytämme hyvää valoa selfieisiin, tai henkilökohtaiseen totuuteen, aina. Elä valossa, Rachel kirjoittaa lopettaen tekstinsä Instagramissa aihetunnisteeseen ”ei draamakuningattarille”.

Muotisuunnittelijan kuva sai Beyoncen fanit nousemaan takajaloilleen. Fanit puolustivat idoliaan todeten Rachelin lähteneen leikkimään aivan väärän naisen tunteilla.

Rachel vastasikin pian someraivoon Twitterissä.

– Kunnioitan rakkautta, avioliittoa, perhettä ja vahvuutta. Keneltäkään ei tulisi suvaita minkäänlaista kiusaamista, missään tilanteessa, vaikka mikä olisi, hän kirjoittaa.

Beyoncen puolustajat ovat löytäneet vaatesuunnittelijan myös Twitterissä, missä nainen saa osakseen tylytystä, mutta myös humoristisempia kommentteja.

– Kolme asiaa, joita sinun kannattaa välttää: Jay Z, Solange ja hissi, eräs kirjoittaa.

Rachel Roy oli aiemmin naimisissa musiikkituottaja Damon Dashin kanssa. Dash on tehnyt yhteistyötä myös Jay Z:n kanssa.

Kalifornialaisen Rachelin on väitetty olevan syypää taannoiseen surullisenkuuluisaan hissitappeluun. Tuolloin Beyoncen sisko Solange otti yhteen Jay Z:n kanssa hotellin hississä ja turvakameranauhat levisivät mediassa saaden pettämishuhut kiihtymään.

Lue myös:

    Uusimmat