Pete Lattu ja Venla Saartamo katsovat Salkkareiden ensimmäistä jaksoa – näin kaksikko muistelee ensimmäisiä kuvauksia

Pete Lattu ja Venla Saartamo katsovat Salkkareiden ensimmäistä jaksoa: ”Muistan jotenkin tosi elävästi nämä ensimmäiset kuvaukset” 6:40
Pete Lattu ja Venla Saartamo pääsevät muistelemaan Salkkareiden ensimmäisen jakson kuvauksia. 

Salkkareiden ensimmäisissä jaksoissa näytelleet Pete Lattu ja Venla Saartamo pääsevät verestelemään muistoja ja katsomaan sarjan ihkä ensimmäistä jaksoa. 

Pöllötöllö on ohjelma, joka penkoo ja näyttää Maikkarin arkiston parhaat, ikimuistoisimmat ja ehkä unohtuneetkin ohjelmat. Mikä tv-sarja on yhtä hyvä kuin muistit? Mikä tylsempi? Mikä saa ajatukset harhailemaan nuoruuden rakkauteen ja mikä taas saa toivomaan, että voitaisiin mennä jo eteenpäin elämässä ja ohjelmavirrassa.

Sarjan toisessa jaksossa näyttelijät Pete Lattu ja Venla Saartamo pääsevät muistelemaan Salkkareiden ensimmäisen jakson kuvauksia. 

– Muistan jotenkin tosi elävästi nuo ensimmäiset kuvauspäivät, Saartamo sanoo. 

Kaksikko näytteli sarjassa sisaruksia, Miiaa ja Kallea. Pete Lattu nähdään yhä sarjassa. 

Myös muun muassa Paula Noronen ja Minna Kivelä pääsevät katsomaan sarjaa, ja Noronen paljastaa käsikirjoittaneensa sarjaan muutaman jakson. Hän kertoo myös aikoinaan fanittaneensa ohjelmaa. 

Videolla hän näyttää Kivelälle Kentaurin legendaarisen räjähdyksen Youtubesta.

Esko Eerikäinen puolestaan paljastaa, miksi Salkkareiden ensimmäisten jaksojen katsominen oli erityisen kivuliasta hänelle ja hänen silloiselle tyttöystävälleen. 

Pöllötöllö sunnuntaina klo 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Salattujen elämien ensimmäinen jakso mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat