Peston makuinen kaalipata

  • 700-800 g
  • valkokaalia
  • 2 sipulia
  • 1 purjo
  • 2-3 omenaa
  • n. 2 rkl valmista pestokastiketta
  • n. 1 tl suolaa (vettä)
  • (200-300 g mausteisia makkaroita tai marinoituja broileri- tai possunlihasuikaleita)

Paloittele kasvikset. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Hauduta kasviksia padassa miedolla lämmöllä kannen alla silloin tällöin sekoittaen noin 20 minuuttia.

Lisää joukkoon pestokastike ja suola sekä tarvittaessa tilkka vettä. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä vielä noin 10 minuuttia.

Jos haluat, lisää ennen tarjoilua joukkoon ruskistetut makkara-, broileri- tai possunlihasuikaleet. Anna ruoan kuumentua. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa pestokastiketta ja vettä.

Lue myös:

    Uusimmat