Perussuomalaisten tavoitteena olla suurin puolue kuntavaaleissa – Halla-aho: "Tavoitteelle voidaan nauraa nyt"

Perussuomalaiset linjasi tärkeimmäksi tehtäväkseen syksyllä – tavoite kaataa EU:n koronapaketti 1:43
Perussuomalaiset linjasi tärkeimmäksi tehtäväkseen syksyllä – tavoite kaataa EU:n koronapaketti.

Oppositiopuolue perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan puolueen tavoitteena on olla suurin puolue ensi kevään kuntavaaleissa.

– Tälle tavoitteelle voidaan nauraa nyt, aivan kuten vielä vuonna 2018 naurettiin tavoitteellemme olla suurin eduskuntapuolue. Tavoite on realistinen, mutta se vaatii johdonmukaista ruohonjuuritason työtä.

– Suomi on kunnalliskorruption, hyvä veli -verkostojen ja puoluepoliittisten läänitysten luvattu maa. Tämä järjestelmä on nyt peloissaan, kuten jokainen teistä voi kentällä aistia, ja sen vastarinta tulee olemaan raivokasta seuraavien puolen vuoden aikana, sanoi Halla-aho eduskuntaryhmän kesäkokouksessa Turussa.

Halla-aho katsoo, että kuntavaalien tuloksella on ratkaiseva merkitys Marinin hallituksen itseluottamukselle ja jatkolle.

Tavio: Tärkein tehtävä kaataa EU:n elvytyspaketti

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ville Tavion mielestä uuden puheenjohtajan Sanna Marinin myötä SDP on vasemmistolaisempi kuin koskaan. 

– Se näkyy muun muassa viime aikojen intona jakaa yhteistä kakkua. Jonkun pitäisi vain yhteinen kakku ensin leipoa, mutta ainakin SDP on ehtinyt jo jakaa sen moneen kertaan, sanoi Tavio puheessaan kesäkokouksessa.

– Vasemmisto lupaa äänestäjille kuuta taivaalta, mutta todellisuudessa käy kuten vappusataselle.

Tavion mukaan perussuomalaisten tärkein tehtävä eduskunnan syyskaudella on kaataa EU:n koronaelvytyspaketti.


Lue myös:

    Uusimmat