Mainos

Perussuomalaisten Oinonen: Homojen tanssi loukkaavaa

Perussuomalaisten kansanedustaja Pentti Oinonen on jälleen esittänyt loukkaavia kommentteja homoseksuaaleista. Oinonen sanoo Iltalehdessä, että häntä häiritsevät homot, jotka tanssivat Linnan juhlissa.

– Homojen tanssiminen loukkaa minua henkilökohtaisesti. Eräs sotaveteraani on minulle jo ihmetellyt, kuinka on mahdollista, että homot tanssivat Linnassa. Kyllä se minustakin vähän outoa on, Oinonen avautuu lehdessä.

Oinonen herätti huomiota kommenteillaan homoista myös pari vuotta sitten. Hän kysyi eduskunnassa, esitetäänkö pian vaatimuksia myös avioitumisesta koiran kanssa, kun käynnissä oli keskustelu homo- ja lesboparien adoptio-oikeudesta.

Hän kertoi Savon Sanomissa tiistaina jäävänsä pois presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolta. Oinonen perustelee poisjääntiään sillä, että juhliin pitäisi kutsua enemmän sotaveteraaneja ja tavallista kansaa.

Myös Teuvo Hakkarainen(ps.) on kertonut jäävänsä pois juhlista. Hänen mielestään Linnan juhlat kuuluvat sotaveteraaneille, ei ensimmäisen kauden kansanedustajille.

Homojen tanssiminen ei häntä loukkaa.

– Tanssikoot vaikka lampaiden kanssa, hän sanoo Iltalehdessä.

(MTV3 - STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.