Mainos

"Uudet edustajat innoissaan Linnan juhlista"

Sanomalehti Keskisuomalaisen mukaan perussuomalaisten kansanedustaja Teuvo Hakkarainen ei aio osallistua itsenäisyyspäivän juhlavastaanotolle Presidentinlinnaan. Hakkarainen ei näe mitään syytä osallistua juhlintaan.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Pirkko Ruohonen-Lerner ei ole kuullut, että puolueessa vallitsisi yleisesti Linnan juhlia vastustava ilmapiiri.

– Ei meillä ole ollut minkäänlaista keskustelua siitä, että joku olisi jäämässä tämän kaltaisten syiden takia pois. Vasta nyt kuulen, että Hakkarainen henkilökohtaisesti on tätä mieltä. Hänellä on täysi oikeus omiin mielipiteisiinsä, Ruohonen-Lerner sanoo.

Yksi Hakkaraisen syy jättää juhlat väliin on se, että hän on ensimmäisen kauden kansanedustaja. Hakkaraisen mukaan kauemmin istuneet kansanedustajat ovat ovat ansainneet paikkansa sotaveteraanien rinnalla.

Ruohonen-Lernerin mukaan uudet perussuomalaisten kansanedustajat ovat kuitenkin pääsääntöisesti innoissaan juhlista.

– Enemmänkin olemme keskustelleet heidän kanssaan pukeutumisesta ja muista käytännön jutuista. Uusien edustajien mielestä Itsenäisyyspäivän juhla on hieno tapahtuma.

Samaa mieltä on hän itse.

– Olen osallistunut joka kerta kun olen saanut kutsun ja aion osallistua tänäkin vuonna. Itsenäisyyspäivän juhla on suuri juhla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.