Mainos

Perunalastut ja dipit

Perunalastut

  • 8 perunaa
  • rypsiöljyä

Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi lastuiksi. Huuhtele perunalastut vedessä ja kuivaa ne liinassa. Lämmitä sentin verran öljyä pannussa ja friteeraa perunalastuja vähän kerrallaan. Lisää tarvittaessa öljyä pannuun. Ota lastut pois ennen ruskistumista. Suolaa kevyesti.

Tryffelimajoneesi

  • 2 keltuaista
  • 1 rkl Dijon-sinappia
  • suolaa
  • pippuria
  • 2½–3 dl öljyä
  • (1 rkl etikkaa)
  • ½ tl tryffeliöljyä

Guacamole

  • 3 kypsää avokadoa
  • 2 valkosipulikynttä
  • ¼ punainen paprika
  • 1 kaltattu tomaatti
  • 1-2 chilipippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 limetin mehu
  • suolaa
  • pippuria

Halkaise avokadot, poista kivi ja kaavi hedelmä kuoresta. Murskaa avokado lusikalla. Pilko valkosipuli, paprika, tomaatti ja chilipippurit mahdollisimman pieneksi silpuksi. Yhdistä kaikki aineet tahnaksi ja tarkista maku. Laita tunniksi jääkaappiin.

Resepti: Nicolas Thieulon

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.