- omena- made- prk ilvestä- katajanmarjoja- ternimaitoa
Markus Maulavirran ja Pertti Salovaaran menu:
Madekeitto
sipuli2 perunaasuolaalaakerinlehtiämaustepippuria
Nylje made ja fileoi. Jaa kahteen osaan, leikkaa toinen puoli suikaleiksi ja toinen puoli paloiksi. Silppua sipuli ja kuullota kuutioitujen perunoiden kera. Kaada päälle mateen ruodoista keitetty liemi.
Ruisjauhopaneerattu made ja currykastike
1/2 made (suikaloitu)omenacurrya1 dl ruisjauhojaloraus kermaa
Pyöritä madesuikaleet ruisjauhoissa ja paista. Aseta paperin päälle kuivumaan, paista sillä aikaa omena öljyssä. Poista omenalohkot ja lisää kerma.
Pannacotta
1 dl ternimaitoa1 keltuainen1 rkl sokeria
Sekoita ainekset. Kypsennä miedossa lämmössä 20 min. Raasta omenat ja mausta sitruunasokerilla. Tarjoile pannacotan kera.