Pertti Salovaaran kassi:

- omena- made- prk ilvestä- katajanmarjoja- ternimaitoa

Markus Maulavirran ja Pertti Salovaaran menu:

Madekeitto

sipuli2 perunaasuolaalaakerinlehtiämaustepippuria

Nylje made ja fileoi. Jaa kahteen osaan, leikkaa toinen puoli suikaleiksi ja toinen puoli paloiksi. Silppua sipuli ja kuullota kuutioitujen perunoiden kera. Kaada päälle mateen ruodoista keitetty liemi.

Ruisjauhopaneerattu made ja currykastike

1/2 made (suikaloitu)omenacurrya1 dl ruisjauhojaloraus kermaa

Pyöritä madesuikaleet ruisjauhoissa ja paista. Aseta paperin päälle kuivumaan, paista sillä aikaa omena öljyssä. Poista omenalohkot ja lisää kerma.

Pannacotta

1 dl ternimaitoa1 keltuainen1 rkl sokeria

Sekoita ainekset. Kypsennä miedossa lämmössä 20 min. Raasta omenat ja mausta sitruunasokerilla. Tarjoile pannacotan kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja