Perheenlisäystä odottavat Carl Philip ja Sofia kiittävät onnitteluista – pikkuprinssien jouluinen videotervehdys ihastuttaa somessa

Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla todettu koronatartunta 0:29
Prinssi Carl Philipillä ja prinsessa Sofialla todettiin marraskuussa koronatartunta - näin hovi tiedotti asiasta

Carl Philpin ja Sofian lapset prinssi Alexander ja prinssi Gabriel hurmaavat Ruotsin hovin Instagram-tilillä Lucian päivänä julkaistulla videolla.

Ruotsin hovi kertoi viime viikolla iloisia uutisia, kun prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia paljastivat odottavansa perheenlisäystä. Prinssiparin kolmannen lapsen on määrä syntyä maalis-huhtikuussa.

Sunnuntaina Carl Philip ja Sofia kiittivät perheelle tulvineista onnitteluista samalla, kun he julkaisivat kolmantena adventtisunnuntaina hellyttävän videotervehdyksen hovin Instagram-tilille pikkuprinssien Alexanderin ja Gabrielin kanssa perheen kotoa Villa Solbackenista.

– Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita ja Lucian päivää meiltä! Tahdomme myös ilmasta lämpimän kiitoksemme kaikille mukavista onnitteluista, joita kasvava perheemme on saanut, Carl Philip ja Sofia kirjoittivat omalla Instagram-tilillään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Kahtena aiempana adventtina kynttilöitä ovat sytyttäneet omissa tervehdyksissään kruununprinsessa Victorian sekä prinsessa Madeleinen lapset. Nyt vuorossa olivat 3-vuotias Gabriel ja 4-vuotias Alexander.

– Gabriel, tahdotko sytyttää kynttilän? Carl Philip kysyy.

– Ja puhaltaa, vastaa 3-vuotias, joka sitten sytyttää kynttilän yhdessä isänsä kanssa.

Seuraavaksi on isoveljen vuoro sytyttää yksi kynttilöistä ja kolmannen kynttilän jälkeen veljekset puhaltavat yhdessä sammuksiin viimeisen tulitikun.

– Hyvää Lucian päivää! Alexander toivottaa lopuksi.

Video ihastutti kovasti sosiaalisessa mediassa, missä perheelle satoi edelleen onnitteluja myös tulevasta perheenlisäyksestä.

– Miten upea video!

– Suloinen perhe! Onnittelut vielä tulevasta perheenlisäyksestä!

– Ihanan jouluinen video!

Carl Philip ja Sofia perheineen asuvat Tukholmassa Djurgårdenin alueella sijaitsevassa Vill Solbackenissa. Talo valmistui vuonna 1930 ja toimi aiemmin kuningas Kaarle Kustaan sedän prinssi Bertilin ja tämän puolison prinsessa Lilianin kotina. Villan perinyt Carl Philip perheineen pääsi vihdoin muutamaan taloon mittavien remonttien jälkeen vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat