Perheenäidin hämmennys: 9-vuotias poika palasi pihaleikeistä dildo kädessään

Hyvinkääläisen perheenäidin päivä sai erikoisen käänteen, kun hänen lapsensa palasi pihaleikeistä kotiin pieni tekopenis kädessään.

Nainen kertoi asiasta ensin Facebook-päivityksessään.

– Kiitos sinulle, joka hukkasit minidildosi punaiseen kattilaan puskan alle Soittajankujalla! Lapseni löysi ja ihmetteli, hän kirjoitti.

MTV Uutisten tavoittama nainen kertoo puuhailleensa kotiaskareiden parissa, kun hänen 9-vuotias poikansa ilmestyi perheen asunnon ovelle kavereineen, selvästi hämmennyksen vallassa.

Lapsella oli kädessään ihon värinen, noin 13-senttinen tekopenis.

– Äiti kato mitä me löydettiin. Onks tää joku leikkikikkeli? nainen kertoo poikansa kysyneen.

Aikuisten leikkikalu oli lasten kertoman mukaan löytynyt taloyhtiön pihamaalla sijaitsevasta pusikosta, punaiseen kattilaan kätkettynä.

– Minä siinä sitten hieraisin silmiäni, että mitä hemmettiä juuri näin. Naapurin lapset kihersivät, enkä tiennyt, pitäisikö itkeä vai nauraa. Enkä tiedä vieläkään, nainen sanoo.

"Siellä se perskutkutin nyt on roskiksessa, jos joku sitä kaipaa"

Ensi-ihmetyksen jälkeen dildo päätyi välittömästi roskiin ja poika käsienpesulle.

– Siellä se perskutkutin nyt on taloyhtiön roskiksessa, jos joku sitä kaipaa, nainen sanoo.

Vaikka löydös aiheutti hämmennystä sekä lapsissa että aikuisissa, kukaan ei siitä perheenäidin mukaan järkyttynyt. Kysymyksiä se kuitenkin herätti senkin edestä.

– Poikani kysyi, että mitä tuolla oikein tehdään ja että kuka tuollaista edes tarvitsee, kun omakin löytyy. Hän heilutteli käsiään farkkujen edessä naureskellen, vähän kuin kiemurtelevaa käärmettä pidellen.

Juttua korjattu 28.9. kello 20.39: Tekopenis oli noin 13-senttinen, eikä 15-senttinen, kuten jutussa aiemmin kerrottiin.

Lue myös:

    Uusimmat